Komentáře k článku

snegurka 16.08.2017

Neřeším.

vivi11 15.08.2017

kalorie už neřeším

Hanyna 12.08.2017

Když mám na něco velkou chuť, tak si to dám...*3*

deeana 11.08.2017

asi prakticky nevyužiji :-)))

Je to hlavně v hlavě ;-)

helus 10.08.2017

Jím na co mám chuť.Kalorie neřeším.

konatovka 10.08.2017

Kalorie tolik neřeším, dodržuji tabulky na dělenou stravu.:-O

Monalisa 10.08.2017

Myslím, že genetika dělá hodně, ale stejně tak hodně dělá správné stravování. Jsou nemoci, které váhu ovlivňují, ale těchto lidí je menšina a většina se pouze vymlouvá. Já mám geneticky danou štíhlost i v mých 50-ti letech, ale také jsem celý život zvyklá střídmě jíst a denně se pohybovat, tj. nejen, že denně cvičím, běhám, ale do práce jdu stanici pěšky, nevozím se výtahem a když k tomu přidám běžnou práci v domácnosti, tak mám pohybu opravdu dost. Pak nemůžu přibrat. Když jsem byla po operaci a věděla, že nemůžu několik měsíců cvičit, pak jsem ubrala na jídle a váha zůstala dlouhodobě stejná. Většina lidí stále neví co je zdravé a jak se správně stravovat, tj. i z hlediska nakupování, přípravy (často stačí připravit jídlo jen bez tuku atd.) i kalorických hodnot. Také si myslím, že jíst 5 až 6x denně je naprostý nesmyl, pak tělo nedělá nic jiného než tráví a většina lidí ve výsledku sní více než kdyby jedla 3x denně lehká a plnohodnotná jídla. Mezitím již žádné dojídání..., žádné slazené nápoje, které mají stejně kalorií jako jídlo.

nea 10.08.2017

Geny rozhodují nejvíc. 25 let jsem držela dietu protože stačilo se podívat na jídlo a hned jsem pár kilo přibrala. Chodila jsem do posilovny, hýbala se........ Pak přijde nemoc, posilovna a cvičení musí stranou a kila letí nahoru závratnou rychlostí.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat