Komentáře k článku

nea 10.08.2017

Geny rozhodují nejvíc. 25 let jsem držela dietu protože stačilo se podívat na jídlo a hned jsem pár kilo přibrala. Chodila jsem do posilovny, hýbala se........ Pak přijde nemoc, posilovna a cvičení musí stranou a kila letí nahoru závratnou rychlostí.

Monalisa 10.08.2017

Myslím, že genetika dělá hodně, ale stejně tak hodně dělá správné stravování. Jsou nemoci, které váhu ovlivňují, ale těchto lidí je menšina a většina se pouze vymlouvá. Já mám geneticky danou štíhlost i v mých 50-ti letech, ale také jsem celý život zvyklá střídmě jíst a denně se pohybovat, tj. nejen, že denně cvičím, běhám, ale do práce jdu stanici pěšky, nevozím se výtahem a když k tomu přidám běžnou práci v domácnosti, tak mám pohybu opravdu dost. Pak nemůžu přibrat. Když jsem byla po operaci a věděla, že nemůžu několik měsíců cvičit, pak jsem ubrala na jídle a váha zůstala dlouhodobě stejná. Většina lidí stále neví co je zdravé a jak se správně stravovat, tj. i z hlediska nakupování, přípravy (často stačí připravit jídlo jen bez tuku atd.) i kalorických hodnot. Také si myslím, že jíst 5 až 6x denně je naprostý nesmyl, pak tělo nedělá nic jiného než tráví a většina lidí ve výsledku sní více než kdyby jedla 3x denně lehká a plnohodnotná jídla. Mezitím již žádné dojídání..., žádné slazené nápoje, které mají stejně kalorií jako jídlo.

konatovka 10.08.2017

Kalorie tolik neřeším, dodržuji tabulky na dělenou stravu.:-O

helus 10.08.2017

Jím na co mám chuť.Kalorie neřeším.

Je to hlavně v hlavě ;-)

deeana 11.08.2017

asi prakticky nevyužiji :-)))

Hanyna 12.08.2017

Když mám na něco velkou chuť, tak si to dám...*3*

vivi11 15.08.2017

kalorie už neřeším

snegurka 16.08.2017

Neřeším.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat