Omlazení intimních partií na Petra Clinic. Jak se testerky cítí po zákroku?

Samovolný únik moči, nepříjemné pocity při milování, nízké sebevědomí... Tím se trápí po porodu nebo menopauze spousta českých žen. Naštěstí ale existuje účinné a hlavně bezbolestné řešení! Omlazení intimních partií laserem, které u nás jako jedni z mála provádějí odborníci kliniky estetické medicíny Petra Clinic. A právě tento zákrok mohly podstoupit i vybrané testerky. Jak jsou spokojené?


Naše testerky na Petra Clinic. Zleva: dasa009, Helis62, majitelka kliniky Petra Řehořková, Zuzanashakerova a zdenik.

Petra Clinic je přední klinika estetické medicíny v Praze a Karlových Varech. Nabízí široké spektrum služeb pro zeštíhlení problémových partií neinvazivními metodami, léčbu neduhů pleti a zákroků z oblasti korektivní dermatologie.

Nyní nově, jako jedno z mála zdravotnických zařízení, provádí Petra Clinic léčbu inkontinence a omlazení intimních partií. A právě tento zákrok podstoupily také naše testerky. Jak jej hodnotí s několikatýdenním odstupem?

Problém, o kterém se nahlas nemluví

Lékaři Petra Clinic vybrali na základě příběhů z Rozstřelu testerek uživatelky s nickem Zuzanashakerova, zdenik, dasa009 a Helis62. Proč se vlastně testerky do Rozstřelu přihlásily?


Profesionální přístup a odborníci, kteří vše dopodrobna vysvětlí. I to si testerka Zuzanashakerová nemohla na Petra Clinic vynachválit.

Je mi 37 let, mám syna, kterému je 16 let. Po porodu jsem začala mít občas únik moči při smíchu nebo při zakašlání. Poslední dobou se to hodně zhoršilo. Už mám únik moči i při cvičení. Ostaní při cvičení bez problémů skáčou a já se této aktivitě vyhýbám. Nedávno jsem začala chodit na trampolíny, toto cvičení mě hodně baví, ale znepříjemňuje mi ho únik moči. Je mi to i trapné a stydím se před ostatními. Posilování pánevního dna mi nepomáhá a na operaci se bojím,“ svěřila se Zuzanashakerova.

„Stává se mi, že si kýchnu a něco ukápne. Také chodím častěji na malou a je to nepříjemné, když se všude pídím po toaletě. Rodila jsem 3x, mám 3 dcery a malého vnoučka. No a protože bych také chtěla vypadat tam dole přitažlivěji, je to ten pravý zákrok, který se nabízí, aby mi pomohl,“ přidala se Helis62.


Také testerka zdenik přístup profesionálů z Petra Clinic ocenila.

Ostatně podobné motivy měly všechny uživatelky, jež se do testování s Petra Clinic na Bety.cz přihlásily. Je tedy jasné, že inkontinence je problém, o kterém se sice příliš nahlas nemluví, ale který trápí velkou část ženské populace. A právě omlazení intimních partií laserem Fotona je bezpečné neinvazivní ošetření prováděné pomocí speciálního laseru.

Stimuluje vaginální tkáň a obnovuje se pevnost vaginy a poševního vchodu. Ošetření je velmi šetrné, bezbolestné a nepoužívá se žádná anestezie či řezání. Nedochází k žádnému krvácení ani dlouhodobému omezení při rekonvalescenci.

Příjemné prostředí, vysoká profesionalita

Omlazení intimních partií laserem nakonec podstoupily testerky Zuzanashakerova a zdenik, Helis62 a dasa009 získaly jako náhradnice profesionální kosmetické ošetření obličeje na Petra Clinic. Dasa009 se však rozhodla laserový zákrok rovněž podstoupit. A jak byly naše testerky spokojené s prostředím a přístupem odborníků na Petra Clinic?


Ani náhradnice nepřišly zkrátka. Podstoupily zdarma kosmetické ošetření obličeje.

V Petra Clinic mají moc hezké prostory, kde se i hezky cítíte a hlavně jsou tam všichni moc milí, ochotní a je vidět, že své práci opravdu rozumějí,“ chválila si Zuzanashakerová.

Profesionální přístup ke klientům, jemné ruce, prostě vynikající péče a přístup. Velmi se mi u nich líbilo a jsem ráda, že jsem se mohla této krásné akce zúčastnit,“ popsala testerka Helis62.

Skvělé výsledky

A jak byly testerky spokojené se samotným laserovým zákrokem na omlazení intimních partií?

„Zákrok trval tak 10 až 15 minut. Při ošetření jsem cítila trochu teplo a ke konci slabé pálení, ale dalo se to určitě vydržet. Po zákroku se únik moči zlepšil minimálně o 80 procent. Ani partner si změnu nemůže vynachválit, dokonce říkal, že mě sem pošle každý rok,“ říká se smíchem testerka Zuzanashakerova. „Ošetření doporučuji, již po týdnu jsem cítila zlepšení!


Laserové omlazení intimních partií trvá okolo 10 minut a je zcela bezbolestné. Obě z testerek zákrok doporučují všem ženám, jež trápí potíže s inkontinencí nebo problémy v milostném životě.

Samotné ošetření netrvá dlouho. Je naprosto bezbolestné. Jen se zavede laserová hlavice, lékařka pak nechá působit laser. Pocítíte jen teplo. Ale bonusy po zákroku jsou naprosto skvělé. Žádný obtěžující pocit úniku moči, celý den svěží, a to ani při záchvatu smíchu, za kterým stála moje vnučka. A partner si pochvaluje náš milostný život. Všem, kdo se trápí, a to z jakéhokoli důvodu, doporučuji. Zbavme se klidně těchto starostí a užívejme život. Smějme se, sportujme a žijme v klidu,“ doporučuje nadšeně testerka zdenik.

Hodnocení testerek i dalších uživatelek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat