Komentáře k článku

konatovka 14.10.2017

Já už ho léta nepoužívám, i když mám ještě jednu sklenici pravého lesního medu od včelaře, ale je v tom přírodní cukr, takže nic pro mě. Ale v době nemoci určitě dobře poslouží. *1*

alenab 14.10.2017

my máme celkem velkou spotřebu medu, ale zásadně bereme jen od včelaře.;-)

Do čaje si med dávám...

KatynkaKa 14.10.2017

Med já miluji-je zdraveja používám ho hlavně při léčení nachlazení a viroz...Inač by med by měl být jen s přírodnimi složka bez nějakých umelých látek..tak nevím proč to výrobky tak kazí.

KatynkaKa 14.10.2017

pardon-překlep...myslela jsem výrobci tak kazí..

vivi11 16.10.2017

med si dám občas do čaje

František 19.10.2017

Mám takový dojem, že po zrušení kvót na výrobu cukru v zemích EU je to dobře placená reklama cukrovarnické loby. Totiž stoupající spotřeba prodeje medu tzv. " ze dvora" či přímo " od včelaře" nepřináší pro ně zisky. Je to vlastně antireklama na slogan "bílí jed". Takže mi řekněte co je zdravější? Když jede jen o to, jak masírovat zákazníky. ;-)) Osobně bych dal přednost medu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat