Komentáře k článku

kattkaa 16.10.2017

Boty bez ponožek mám vyjímečně

jirka kattkaa 16.10.2017

;-)Katko,podle mne jsou dobrou volbou silonkove ponozky.Jsem sice muz,ale kdyz bych se obul naboso,tak se noha neprijemne lepi.Kdyz si vemu silonkove ponozky telove barvy,tak mam po problemu a jeste to vypada,ze jsem naboso :)Budu rad,kdyz mi kdokoli sdelite svuj nazor. muj email: marksix@seznam.cz. :)

mirosi 17.10.2017

Jenom křupan se obuje bez ponožek. K obleku a polobotkám vždy patří na chodidla ponožky. Nevím, jak takový základ může někdo porušovat. Výjimku tvoří sandály

glady 17.10.2017

bez ponožek jedině sandály

mirosi 17.10.2017

Uvědomuju si, že móda je móda, ale móda by měla vytvářet sympatično a ne ohyzdnost, jen proto, že je to móda. Zvláštní je, že doposud v módě nebyl rozum. Mi osobně přijde odpudivé pohled na chlápka v sáčku po mladším bráškovi a kalhotách, které spíš připomínají pážecí kamaše (extrém už jsou úplety kolem kotníků) a vagabundské polobotky bez ponožek. Jestli přijde někomu holý kotník jako sexy prvek? U chlapa?...raději to ani nekomentuju. Měl-li bych vzpomenout na předky, tak přece i valašské kroje používají kopice do krpců a do čížem se vždycky nosily onuce.

nea 17.10.2017

Kdybych chodila v uzavřených botách bez ponožek tak bych se plísní asi nikdy nezbavila.

vivi11 17.10.2017

bez ponožek jen v létě

konatovka 17.10.2017

V botách bez ponožek nechodím, ani mě to nenapadlo, ale často používám silonové ponožky nebo podkolenky, vypadá to v botách velmi dobře.;-)

V létě zásadně bez ponožek

helus 17.10.2017

Nejraději v létě chodím bosky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat