Komentáře k článku

Zdeňka 13.04.2018

Tech pricin zapachu z ust je mnohem vic, neni to tak jednoduche, pokud je to chronicke. Bojovala jsem s tim jakou dobu a pak jsem nahodou objevila tuto knizku www.zapach-z-ust-ebook.cz a jenom diky ni jsem svuj problem vyresila. Doporucuju precist vsem! ;-)

Milena 14.04.2018

Pít JO, samozřejmě! Ale s tou obyčejnou vodou se to všude přehání. Já piju pořád a dost. A vůbec ne proto,že "se to doporučuje" nebo "kvůli pitnému režimu", nemusela jsem o tom nikdy nic číst,pít musím a fakt ráda <3. Ale jen sladkou a bublinkovou. Voda z kohoutku mi ani nezažene mou věčnou (ale příjemnou) žízeň. Určitě bych ji mohla v případě ztroskotání...*5*). Vrásky jsou,ale tak akorát, ledviny ok, celulitidu bych musela hledat ve slovníku,nějakým otokům se můžu jen usmát,bolest hlavy skoro neznám,a ta pohoda k tomu! Vše díky dostatku pití. Ale k hlavnímu tématu: zápach z úst taky nikoliv (moje blízké a pravdomluvné okolí už mi to dávno potvrdilo,i na přímou otázku). Fakt ale nevím,proč máme podle všech učených článků pít jen obyč vodu. Důvod jsem nezjistila, ale ani po něm nepátrám. Cokoli, i bublinkové a sladké,hlavně se furt proplachovat. A nejlépe, když i rádi a s chutí <3 *4*

Josef 14.04.2018

Autor si vec velice zjednodusuje. S ustni hygienou, zkazenymi zuby a paradentozou ma naprosto pravdu. Ale nevi nic o problemu, kterym jsou hnisave mandle s hnisavymi cepy. Produkuji zapach, ohrozuji srdce a zpusobuji tezkou anginu nekolikrat rocne. Tyto spatne mandle je treba urgentne odstranit, protoze se s tim neda nic jineho delat. Jednak zpusobuji caste anginy, a tedy prisun antibiotik. Hnisave mandle spusti aktivitu temer pri kazde zmrzline. V klidnem zdravotnim stavu velice pachnou a neustale produkuji tuhe kousky hnisu. Ja i muj otec jsme to prozili, a po odstraneni mandli byly veskere problemy pryc. Anginu jsem uz nemel 65 let a nepritomnost krcnich mandli me nedela zadne problemy. .

Roman 14.04.2018

Nekouřím, nepiju alkohol, nemám cukrovku ani zánět čí jiný problém se žaludkem. Dbám o ústní hygienu a nemám jediný kaz. Cca 5x denně pravidelně jím zdravou stravu. Tak nechápu, co dělám špatně :) Bez žvýkačky nebo lístku máty mi stejně z úst zapáchá. Článek k ničemu.

Míra 14.04.2018

Rád bych chtěl mít zase zubaře po x letech, ale nikde Vás nepřijmou, proč? Není volné místo! Není to jako dřív. Dnes se musíte o místa snad i poprat! Dělá se mi kaz na zubu a čištění provádim každý den a díky tomu, že nemám zubaře, tak to dopadne špatně. Náš cz stát by se měl zamyslet.. A když už by se našlo místo, tak Vám poví hezký ceník jeho služeb, že na to ani nemáte! Taková je dnešní doba.

konatovka 14.04.2018

Dodržuji vše, co se v článku píše jako naprostou samozřejmost. Mám skvělého zubaře, který mě naučil techniku čištění zubů, poradil velikosti mezizubních kartáčků a také používám škrabku na jazyk, za což mě pochválil. Mám také výbornou hygienistku, kterou navštěvuji 2x do roka a vždy mi poradí, když mě něco zajímá.*1*

helus 14.04.2018

Velmi užitečné rady.Zuby si čistím pravidelně 2x denně.

Zajímavý článek.Zuby si čistím 2x denně a pravidelně navštěvuji zubaře

Klára 27.04.2018

Zápach z ust jsem vyřešila po hygienickému čištění v dsmile a opravě dvou zubů ) výsledek je orpavdu znát. Dělala jsem v https://www.dsmile.cz;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat