Kávu si nemusíte odpírat. Vaše tělo těží z každého šálku

Není to tak dlouho, co i mnozí odborníci na lidské zdraví řadili kávu na jakousi černou listinu a nad její konzumací kroutili hlavou. Ty doby jsou už naštěstí pryč a stále více výzkumů jasně ukazuje, že milovníci tohoto nápoje prospívají svému zdraví. Také jste propadli kouzlu kávy v kapslích? Pak byste měli sáhnout po té opravdu kvalitní. Takovou jsou i kapsle L'OR Espresso Ristretto a L'OR Espresso Lungo Profondo, které ochutnaly i naše testerky. Jak dopadlo jejich testování? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Káva podle výzkumníků prospívá celé řadě tělesných funkcí a orgánů - hraje roli v prevenci onemocnění jater, ale u střev, pomáhá předcházet cukrovce, prospívá cévám i mozku. Ale tím její přednosti nekončí!


S mlékem nebo bez – kapsle L'OR Espresso Ristretto a L'OR Espresso Lungo Profondo vám přichystají neopakovatelný zážitek.

Chystáte se tvarovat postavu do plavek? Pak si uvařte šálek lahodné kávy. Proč? Dopřejete-li si tento nápoj předtím, než vyrazíte například do fitness centra, neuděláte chybu. Lépe se vám bude cvičit, budete vytrvalejší. A to znamená, že budete snáze hubnout nebo nabírat svaly.

Čeká vás v práci či ve škole náročnější zkouška nebo porada? Opět vám může káva vytáhnou trn z paty. Jak? Dokáže totiž nastartovat mozek! Dokázala to studie Univerzity Johnse Hopkinse – kofein pomohl jejím účastníkům lépe si pamatovat nejrůznější věci po dobu až 24 hodin od konzumace (v porovnání se skupinou účastníků, kteří pili placebo). Takže potřebujete-li mozek ve formě, svěřte se šálku kávy.

A nemůžeme nezmínit pozitivní vliv kávy na náš milostný život. Ano, čtete správně! Káva je vlastně takové afrodiziakum v šálku. Tohle je dobrá zpráva hlavně pro pány, kteří mají občas problémy s erekcí (pravidelné problémy, tzv. erektilní disfunkci, je nutné řešit s lékařem!). Díky kofeinu obsaženému v kávě se zvýší krevní oběh – a krev se dostane i do oněch správných míst. Za zkoušku to stojí!

Kapsle L'OR pro pohodu i skvělý zážitek

Stále více lidí dnes k přípravě kávy využívá kapslové kávovary. Kapsle L'OR Ristretto a L'OR Lungo Profondo v rámci našeho testování vyzkoušelo 40 testerek. Jak byly spokojené?


"Káva L'OR Lungo Profondo má intenzivní chuť, výrazné aroma a hustou a vysokou pěnu," pochvalovaly si naše testerky.

„Kapsle L'OR Lungo Profondo mají elegantní luxusnější balení. Do kávovaru Nespresso se umisťují bez problémů. Připravená káva má intenzivní velmi příjemnou vůni. Její chuť je velmi sytá až zemitá, velmi výrazná, čistě kávová. Pro někoho může být i velmi intenzivní. Pěna je oříškově hnědá, hustá a poměrně vysoká. Chuť kávy je možné zjemnit přidáním smetany. Aby se aroma kávy dobře rozvinulo, je potřeba použít nahřátý hrníček, který požitek z kávy ještě umocní. Kávu mohu doporučit každému, kdo preferuje silnější kávu s výrazným aroma,“ napsala testerka javyjavy.

„Testovala jsem kapsle L'OR Lungo Profondo. Kapsle byly atraktivně zabaleny. Jejich použití nevyvolalo žádný technický problém. Káva z těchto kapslí mne velmi příjemně překvapila. Má bohatou plnou chuť, při přípravě mi vůni připomínala kvalitní mléčnou čokoládu, ale chutnala vydatně, jakoby po mandlích a oříšcích. Káva nemá žádný nepatřičný ocásek na jazyku. Při přípravě se vytvořila bohatá oříškově hnědá pěna. Kávě neublížilo ani přidání kapky mléka. Naopak její intenzivní chuť se zjemnila a zesametověla. Kávu L'OR Lungo Profondo vřele doporučuji všem, kteří si chtějí vychutnat kvalitní chuťově vyváženou kávu,“ pochvalovala si testerka janavys.


"Káva je opravdu silná, nešizená a nádherně čerstvě kávově voní." I takové pochvaly se od testerek dočkaly kapsle L'OR Espresso Ristretto.

„Mám ráda silnou kávu a tyto kapsle Ristretto jsou přesně to, co ráno potřebuji na nakopnutí a co si vychutnávám po doušcích. Káva je opravdu silná, nešizená a nádherně čerstvě kávově voní. Za mne určitě doporučuji všem milovníkům kvalitní kávy,“ popsala testerka gabulka.

„Testovala jsem kapsle L'OR Espresso Ristretto v kanceláři spolu se svými kolegy a musím říct, že nás káva velmi příjemně překvapila. Oceňuji krásné balení výrobku, věřím, že na první pohled zaujme a působí luxusním dojmem. Kapsle jsou skutečně kompatibilní s kávovarem Nespresso a káva samotná má velmi intenzívní, bohatou chuť a krásně voní a to dokonce i s přidáním většího množství vody, než je pro ristretto obvyklé. To pravé, co potřebujete k rannímu probuzení. Za možnost testovat děkuji a kávu určitě doporučuji, svěřila se testerka sarkatest.

Pozn.: Naše testerky testovaly 5kusové balení kapslí L'OR Ristretto a L'OR Lungo Profondo, v prodeji je standardně balení 10kusové.

Všechna hodnocení si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat