Rychlá a zdravá svačinka: Smoothie, která opravdu zasytí

Jaro je tu a s ním spousta z nás začíná v realitu proměňovat sny a snahy o zdravější životní styl, především o zdravější stravování. Přemýšlíte, co si připravit ke svačině, aby vašemu tělu dodala důležité živiny, ale také vás zasytila? Pak vsaďte na smoothie. Jeho výhodou je i rychlá příprava, zvláště máte-li po ruce šikovného pomocníka, jako je Tefal Perfectmix Plus, který zvládne i spoustu dalších dobrot. Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze! Máte stejné zkušenosti?

Vitaminy v každé sklenici

Na nápojích smoothie je skvělé nejen to, že jsou plné vitaminů, antioxidantů a minerálů či dalších živin, ale také že se vám nejspíš nikdy neomrzí. Chutě totiž můžete střídat podle nálady – vždyť ovoce a zeleniny je kolem nás spousta. A tak je jen a jen na vás, jaké smoothie si zrovna připravíte. Potřebujete akorát dobrý mixér, sladidlo podle chuti a neslazené mléko. A jaké (možná i netradiční) kombinace určtě stojí za to vyzkoušet?


K dokonalému smoothie potřebujete výkonný mixér. Takovým je Tefal Perfectmix Plus!

Pokud máte rádi kávu, pak je tento recept určený právě pro vás. Nestačili jste svou kávu vypít a studená vám nechutná? K ledu s ní! Až přijde čas, vytáhněte zmražený banán, neslazený kakaový prášek, silnou vařenou kávu, čistý řecký jogurt a med. Vložte všechny ingredience do mixéru a promíchejte, dokud nebudete mít hladkou konzistenci.

Milujete exotiku a chuť Piña Colady? Pak si můžete připravit zdravou verzi známého nápoje. K ruce si připravte zmražené banány, kokosové mléko, ananasové kousky a med. Znovu dejte všechny ingredience do mixéru a promíchejte, až se všechny ingredience změní na hladkou konzistenci.

Smoothie, které vám může slušně navýšit i příjem bílkovin? Existuje! Budete potřebovat zmražené banány, neslazené mléko, med, arašídové máslo a čistý řecký jogurt. Vložte všechny ingredience do mixéru a usilujte o hladký nápoj.

Dokonalý pomocník

Nejen pro přípravu smoothie se vám jistě bude v kuchyni hodit výkonný mixér. Takovým je Tefal Perfectmix Plus, který mohlo vyzkoušet 20 z našich testerek. Jak se jim přístroj osvědčil?


Příprava smoothie, drcení ledu, mixování polévky... To vše a mnoho dalšího Tefal Perfectmix Plus zvládne na jedničku!

Mixér je opravdu parádní, jsem z něj nadšená, plánovala jsem koupi jiného a už nemusím, necháme si tento. Konzistence je jemná, rozmixuje vše krásně, ze tří pomerančů dvě sklenice šťávy například. Na dně žádné zbylé kusy, vše zužitkuje. Ovládá se snadno, jedna báseň. Nemusím u něj stát, díky automatickým programům se dá nastavit podle potřeby.program na čištění je super, smaozřejmě usnadní práci. Líbí se mi moc i velká nádoba, do které mohu přidat i horké tekutiny, velký plnicí otvor, no prostě je to vše vychytané, pochvalovala si testerka MONCA123.

„Tento mixér je skvělý pomocník do kuchyně, moc mi vyhovuje. Opravdu rychle vše rozmixuje  ovoce, zeleninu, a dokonce i led. Tvrdé věci mu nedělají problém a vše je krásně jemné. Nezůstávají žádné kusy. Je malinko hlučný, ale to mi vůbec nevadí, za tu práci kterou odvede. Snadno se ovládá i čistí, je to velmi jednoduché. Má na spodu přísavky, které mixér drží, aby netancoval po kuchyni při mixování. Mixovala jsem v něm jak ledové, studené ingredience, tak i teplé a horké a vše zvládl na jedničku,“ napsala testerka avrilicka.


Skleněná nádoba zvládne studené i horké ingredience. Navíc Perfectmix Plus nemusíte složitě čistit, zvládne to sám!

„Nejvíc mě zaujaly nastavené programy. Smoothie je hezky krémové bez nerozmixovaných kousků ovoce. Ráda používám program na rozdrcení ledu, který je super při přípravě drinků. Nahoře nádoby je odnímatelný otvor pro přidání dalších surovin. Nádoba má objem 2 litry, tudíž se v ní dá připravit i polévka nebo jiné pokrmy, které mají větší objem. Naspod jsou gumové ''nožičky'', díky kterým mixér neklouže po sestavě a je stabilní. Nenapadá mě pokrm, který bych v mixéru nepřipravila, zhodnotila testerka Barulajn.

„Nikdy předtím jsem smoothie nedělala, nebylo v čem. Tento mixér mne překvapil a doslova nadchnul, je denně v provozu.Zkoušeli jsme mixovat různě tvrdé ovoce i zeleninu a vše zvládl na 1*, žádné nerozmixované kousky, které by zbyly v nádobě, vše dokonale jemné. Kladně hodnotím bytelnou skleněnou nádobu, je vhodná do myčky, konečně někdo přemýšlel. Vršek mixéru se dá kompletně a lehce rozebrat. Palec nahoru si zaslouží programy, které jsou přednastavené, jednoduše zapnete a můžete dělat něco jiného. Vřele tento mixér doporučuji, děkuji za možnost vyzkoušení, ráda si jej zakoupím. Opravdu se povedl!“ nešetřila chválou testerka Evuska007.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat