Dokonalé tousty? Vybírejte kvalitní pečivo i další ingredience

Kdo by nemiloval křupavé tousty? Jsou rychle hotové a díky nekonečnému množství možností náplní či pomazánek uspokojí snad každý mlsný jazýček. Ovšem i u takového pokrmu se vyplatí vsadit na kvalitu ingrediencí. Základem je samozřejmě toustový chléb. Naše testerky mohly vyzkoušet světlý toustový chléb s prostým názvem Toust z pekárny na Zelené hoře od Penamu. Jak byly spokojené? Přečtěte si jejch recenze a hodnocení! Máte stejné zkušenosti?

Klasika, která neomrzí


Nadýchané a křupavé plátky toustového chleba, to je snídaně či svačina, kterou miluje spousta lidí. A zrovna tak si zamilujete světlý Toust od Penamu.

Pro řadu lidí je ideálním začátkem dne opečený plátek toustového chleba s máslem a třeba trochou lahodného domácího džemu. Milovníci slaných chutí pak jistě nedají dopustit na plátek chleba se šunkou a sýrem, případně s míchanými vajíčky nebo oblíbenou domácí pomazánkou. Nicméně není od věci dopřát si opravdu kvalitní suroviny. I při snídani nebo svačině se může člověk přece rozmazlit!

Velmi oblíbené jsou zapečené tousty. Klasikou je opět kombinace šunky a sýra, který se uvnitř dvou plátků toustového chleba krásně rozteče. Ovšem i s tousty můžete popustit uzdu fantazie a vyzkoušet i méně tradiční náplně!

Milovníci sladkých pokrmů mohou v toustovači zapéct mezi plátky chleba najemno nakrájené jablko se skořicí, případně svou oblíbenou marmeládu. Pokud se nebojíte experimentů, zkuste do toustu vložit natrhané maso z uzené makrely s plátkem vejce natvrdo nebo krémový sýr a uzeného lososa. Nicméně každá rodina má jistě svůj oblíbený recept, na který prostě nedá dopustit.

Zážitek v každém soustu

O tom, jak chuť toustu ovlivňuje kvalita chleba, se přesvědčily i naše testerky, které vyzkoušely Toust světlý od Penamu. Jak byly spokojené?

Tousty Penam nás velmi mile překvapily. Jsou krásně vláčné a hodí se jak na klasické namazání, tak i na zapékání. Obě balení u nás celkem rychle zmizela, děti si je samy dobrovolně vyžadovaly i do školy na svačinu. Za sebe musím říct, že se mi navíc líbí, že jsou bez přidaných konzervantů, a i tak toust vydržel až do posledního dne krásně měkký, pochvalovala si testerka Jancajanca123.


Nadýchaný, vláčný, měkký, voňavý, bez konzervantů. Tyto pochvaly naše testerky u Toustu od Penamu zmiňovaly nejčastěji.

„Za nás naprostá spokojenost. Nejvíc chutnal dceři, má nejraději jen se šunkou nebo opečený, na večeři snědla 4 plátky, což nikdy nesní. Muž si jej také pochvaloval, že nemá silné kůrky a že konečně nemusí jíst ten konec, jelikož zde není. Je hezky nadýchaný, plátky tak akorát silné. Děkujeme za možnost testovat, určitě si jej zakoupíme, přidala se testerka Barinkas.

„Tento toustový chléb od Penam mě opravdu příjemně překvapil je to skutečně chléb a ne "buchta" jak u některých toustových chlebů. Krajíčky jsou jeden jako druhý, pevné, tak akorát silné a jsou dobré jen tak, jako tousty i jako sendviče. Velký úspěch měl hlavně u dětí, které ho chtěli na svačinku, k snídani i k večeři a tak první balení se snědlo za dva dny. Myslím, že už jiný toustový chléb nekoupím,“ napsala testerka Emucha.

„Pernam sendvičový toustový chléb kupuji, avšak tenhle jsem ještě neměla. Po rozbalení mě příjemně překvapila vůně toustového chleba, která byla opravdu voňavá po jemném pečivu. Udělala jsem jak tousty, tak sendviče, a to jak naslano, se šunkou, sýrem a to jak s tvrdým, tak s hermelínem, paprikou a kečupem, tak nasladko s jablky a skořicí. Tousty nebyly plné děr a nedrolily se, jak se mnohdy u jiných chlebu děje. Všem velmi chutnalo, uzavřela testerka dara.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat