Káva, kterou si zamilujete. Svěřte ji kvalitnímu kávovaru

Patříte mezi milovníky lahodné kávy? Pak se jistě rozhlížíte mezi skutečně kvalitními kávovary, které vám poskytnou oblíbený nápoj v podobě, za ni by se nestyděl ani profesionální barista. Právě takovým je Krups Barista. Vyzkoušely ho i naše testerky, které se zúčastnily Zážitkového testování. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Automatický přístroj na espresso KRUPS Barista EA9070 umí připravit 17 kávových nápojů na jeden dotyk přímo do vašeho šálku, abyste si mohli vychutnat kvalitu jako od baristy z pohodlí svého domova. Zdokonalený design je doplněn moderními technologiemi a praktickými funkcemi pro přípravu celé řady vybraných nápojů z celého světa na jeden dotyk.


Nápoje z kávy a mléka, jako je cappuccino nebo caffé latté, automaticky připravené stiskem jediného tlačítka. I to zvládne přístroj KRUPS Barista.

Připravte si ristretto nebo espresso jako od profesionálního baristy díky nastavení množství a jemnosti mletí. Optimálních výsledků pak dosáhnete volbou automatického nastavení kovového kónického mlýnku, případně jej můžete nastavit ručně podle svého gusta.

Nápoje z kávy a mléka, jako je například cappuccino nebo caffé latté, automaticky připravené stiskem jediného tlačítka. Snadné čištění a údržba díky automatickému promývání a čištění napěňovací trysky. Přístroj KRUPS Barista EA9070 uplatňuje co nejlepší možnou kombinaci konzistence mléčné pěny a vysokých teplot a pomocí dvoufázové technologie napěňování dokáže připravit nápoje jako od baristy přímo do vašeho šálku.

Na velkém barevném dotykovém displeji máte k dispozici intuitivní nabídku pro zajištění co nejsnazšího použití. Připravujte si doma úžasné nápoje stejně snadno, jako když si je objednáváte v kavárně.

Zážitek z každého doušku

A jak si na kávě z kávovaru Krups Barista pochutnaly na Zážitkovém testování naše testerky?

Kávovar Krups Barista bych hodnotila už jako velmi profesionální kávovar a za mě spíše než v domácnosti bych ho ocenila třeba v práci v kanceláři, kde by se určitě nezastavil. Připraví až 17 typů nápojů, takže si myslím, že si vybere opravdu každý. Přestože má kávovar mnoho funkcí, ovládání je díky chytrému displeji velmi jednoduché a intuitivní. Co mně osobně udělalo velkou radost, je to, že kávovar „mluví“ česky, takže ho zvládne ovládat naprosto každý. Káva není připravovaná z žádných kapslí, ale z kávových zrn, lze si nastavit i hrubost mletí. Specializuje se na mléčné nápoje a má velmi propracovaný systém samočištění, takže se o kávovar nemusíte nijak zvlášť starat,“ nešetřila chválou testerka alenkamalicka.


Přístroj pro opravdové milovníky kávy, který bude ozdobou každé kuchyně. Ostatně okouzlil i naše testerky!

Měla jsem možnost tento kávovar otestovat a ochutnat čerstvě připravenou kávu. Byla naprosto vynikající, jako od profíka z baru v Itálii. Umí připravit 17 druhů káv, sám si určí hrubost mletí dle vybrané kávy, připraví mléčnou pěnu, krásně hustou, a nakonec si i sám hlídá, kdy je potřeba vyčistit... Což z uživatelského hlediska je velmi příjemné a pohodlné. Je to i velmi krásný, designový kousek, který rozsvítí každou kuchyň, kde bude moci stát na lince a těšit své uživatele,“ přidala se testerka OlgaDres.

Kávovar Krups Barista se pohybuje již na profesionální úrovni a řadila bych ho do kategorie pro gurmány a velké milovníky kávy. Pomocí dotykového displeje je možno vybírat ze 17 druhů káv. Dle druhu nápoje si zvolí správnou hrubost mletí. Specializuje se na mléčné nápoje, pro které je vybaven speciálním systémem. Nápoje z něj byly naprosto vynikající jako z kavárny!“ popsala testerka moncax.

Kávovar Krup Barista je bezvadný přístroj vyšší třídy pro milovníky kávy. Má velmi pěkný design, vynikající je to, že čerstvě umele kávu a vy si můžete vybrat jaký druh kávy chcete připravit a jestli má být s mlékem, či ne. Pomocí trysky vytvoří z mléka fantastickou pěnu a káva je jak od profesionálů z kavárny,“ chválila testerka 4vladku.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat