Večerní chutě. Zažeňte je zdravou svačinkou

Možná to také znáte. Jen pár chvilek vás dělí od odchodu do postele, případně sledujete svůj oblíbený film nebo seriál a najednou vás přepadne chuť na něco dobrého. Výlet do ledničky v takové situaci obvykle nekončí dobře ani pro naši postavu, ani pro naše zdraví. Večerní chutě je nutné řešit jinak. Třeba Večerním chlebíkem se sušeným ovocem od Penam, který v rámci testování ochutnaly i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Proč mě pořád honí mlsná?

Co vlastně člověka nutí večer mlsat? Kromě nevyvážené stravy přes den za touto skutečností může stát řada důvodů, které by vás třeba hned nenapadly. Tak například když nedbáte na pitný režim a nedopřáváte svému tělu pravidelné dávky vody, část mozku, která dohlíží na chuť k jídlu i žízeň (hypothalamus), je zmatená. V důsledku toho cítíte potřebu jíst, ale ve skutečnosti by vám prospěla spíš pořádná sklenka tekutin.


Naslano i nasladko. Večerní chlebík se sušeným ovocem od Penam uspokojí všechny vaše chutě.

A s pitným režimem souvisí ještě jedna věc. Alkohol povzbuzuje touhu po jídle a rozhodně ne málo. Prokázaly to závěry americké studie, které odhalily, že i malé množství alkoholu jedince „nutí“ zkonzumovat o sedm procent více potravin. Je pravdou, že útoky na ledničku po dvojce vína k televizi známe asi všichni...

Také stres se na naší touze mlsat podílí. Když totiž máte vypjaté nervy, dochází k uvolňování adrenalinu a kortizolu. Tyto hormony zvyšují motivaci k zaplnění žaludku a zadupou pocit sytosti do země. To je příčina, proč se po hádce s partnerem či partnerkou uklidňujete sušenkou nebo balíčkem chipsů!

Chlebík na večer

Zahnat chuť na něco dobrého nebo večerní hlad můžete s pomocí Večerního chlebíku se sušeným ovocem od Penam. Jak se osvědčil našim testerkám?

Skvělé nutriční vlastnosti, hodně bílkovin, vlákniny a naopak snížené množství sacharidů jsou velice vítanými úpravami normálního chleba. Balení je příjemné, spíše menší, takže ho není problém včas spotřebovat. Výrobek se skvěle hodí jako svačinka pro zahnání hladu,“ pochvalovala si testerka Luchee.

Chlebík mě chuťově velmi zaujal, je to zajímavá kombinace celozrnného pečiva a ovoce a ve výsledku je velmi chutná.Opravdu uspokojil můj "hlad na sladké". Když vstávám na noční kojení a přepadne mě hlad, je tento chleba úplně ideální. Zkoušela jsem ho doplnit nasladko pomerančovou marmeládou a naslano máslem a sýrem, ale myslím, že je škoda potlačovat chuť samotného chleba. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají rádi slanosladké kombinace chutí,“ přidala se testerka IVIP.


Večerní chlebík se sušeným ovocem měl u našich testerek úspěch. Vyzkoušejte ho také!

Večerní chlebík mě velice překvapil. Vláčná chuť, měkoučký (i když na mě čekal celé svátky na poště). Sušené ovoce dalo chlebíku zajímavou chuť. Výrobky Penam jsem si velice oblíbila a jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tenhle večerní. Zkoušeli jsme s marmeládou i naslano se sýrem a šunkou. Obě možnosti jsou velmi lahodné. Chlebík doporučuji,“ chválila testerka Tabita.

Chlebík chutná dokonale. Je krásně vláčný a díky tomu se dá jíst i samotný, aniž by vám zalepil nepříjemně celou pusu. Ovoce v něm dodává těstu chuť, ale právě i onu vláčnost. V nouzi k němu tedy nepotřebujete vůbec nic. Výborný je ale také s marmeládou, burákovým máslem, ale také šunkou a sýrem. Musím říct, že u nás se málokdy najde takto chuťově příjemné, chuťově trvanlivé a vláčné pečivo. Rozhodně ho zařadím do svého jídelníčku,“ napsala testerka ZuzkaK.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat