Dopřejte si po dovolené detox. Co přidat do smoothie, abyste odlehčili svému organismu

Ačkoli máme v létě před očima vidinu plavek, na dovolené často hřešíme a vychutnáváme si nejrůznější delikatesy, co to jde. A tak není divu, že náš organismus po takovém zážitku často volá po odlehčení a nějaké té očistě. Naštěstí nemusíte nic složitého vymýšlet. Detoxikační nápoje a smoothie si vyrobíte i v klidu domova. Vyplatí se ale mít po ruce mixér na smoothie, který vám zajistí dokonalý zážitek. Takovým je Tefal Freshboost, který vyzkoušely v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Proč jít do detoxu

Když očistíte játra a poskytnete systému trávení šanci odpočinout si tím, že budete pít detoxikační smoothie, eliminujete záněty a otoky v těle, které způsobující onemocnění. Některé detoxikační suroviny jako vodní meloun, okurka, jahody a zázvor pomáhají snižovat záněty při uvolnění trávicího systému.


V průběhu mixování odstraní Tefal Freshboost všechen vzduch z nádoby a tím zaručí delší životnost zpracované potraviny, více vitaminů a antioxidantů i lepší konzistenci nápoje.

Detoxikační nápoje mohou zrychlit váš metabolismus a povzbudit energetickou hladinu, takže se budete cítit svěží po celý den. Některé druhy ovoce, jako je například grapefruit, obsahují dokonce i speciální enzymy, které tělu pomáhají využívat cukr, čímž zrychlují metabolismus a přispívají k úbytku hmotnosti.

Díky vylučování toxinů z těla detoxikační smoothie podporují zdraví pokožky a minimalizují příznaky stárnutí. Když se kůže zanese znečišťujícími a chemickými látkami, vede to k vráskám a dalším známkám stárnutí. Posílení metabolických mechanismů pokožky pomocí ovoce a zeleniny zvyšuje lesk pokožky.

Bez toxického přetížení, které vás zmáhá, se budete cítit lehčí a svěží. Přísady, jako je citron, rozmarýn a máta, omlazují tělo a mohou dokonce zlepšit duševní bdělost. Tyto mocné potraviny vám také pomohou obnovit hydrataci, a to zejména po cvičení nebo během rušného dne.

Revoluční mixér

Pro přípravu opravdu kvalitního smoothie potřebujete i výkonný mixér. Takovým je Tefal Freshboost, o čemž se přesvědčily i naše testerky. Jak se jim tento přístroj osvědčil?

„Dlouho jsem si chtěla podobný přístroj pořídit, takže jsem byla vděčná za možnost testování a jsem velmi spokojená. Za klad považuji, že šťávy nejsou napěněné, ale naopak jsou kompaktní, kdy dužina se neusazuje dole a nahoře je voda. Navíc šťáva bezprostředně nehnědne. Ještě jsem nezkoušela, že bych si ji udělala dopředu, třeba na svačinu. Mixér má poměrně jednoduché ovládání a oceňuji, že se vypne u vakuového mixování sám, takže nemusím u něj stát a čekat. Dalším kladem je naprosto jednoduchá údržba. Stačí opláchnutí nožů pod tekoucí vodou a totéž udělat s mixovací nádobou. Pomalu opouštím "tradiční" chutě a zkouším experimentovat, chválila testerka Afro.


Dvě lahve s praktickým úchytem, výkonný mixér, skvělá konzistence i chuť smoothie. Tyto přednosti zmiňovaly testerky u Tefal Freshboost nejčastěji.

„Těšila jsem právě na tento mixér, který jsem zahlédla i v nějaké reklamě, a moc mě zaujal! Smothie totiž miluji a dělám si je každý den, každé ráno. A právě kvůli udržení čerstvosti jsem se přihlásila i do testování, jelikož jsem se chtěla přesvědčit, že opravdu umí to, co slibuje. A ejhle, je úžasný! Moc mě překvapil jak vzhledově, tak opravdu i vlastnostmi! Čištění je jednoduché, smothie milionkrát chutnější! Doporučuji všem!“ hodnotila testerka kamila.plzen.

„Když mi mixér přišel, byla jsem moc zvědavá. Jaký účinek na ovoce asi může mít odsátí vzduchu? Velmi mě to překvapilo. Nejenže výsledná konzistence je krásně jednolitá, ale i po půl hodině je barva smoothie stále nádherně sytá. Mixér dohladka rozmixuje led a měkké i tvrdší kousky včetně semínek a slupek. Lahve s víčkem a praktickým úchytem jsou skvělé příslušenství,“ napsala testerka Lucieen.

„S mixérem jsem velice spokojená, vše rozmixuje opravdu dohladka a navíc za krátkou dobu. Smoothie je z něj jemné a chuťově výborné. Výhodou pro mě je, že se po dobu mixování nemusí tlačítko držet, navíc se po minutě sám vypne. Nádoby jsou dostatečně velké, dobře těsní a dobře se z nich pije. Snadno se udržuje čistý,“ chválila testerka pavlarihova.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat