Komentáře k článku

Eva 11.09.2018

Moc zajímavý článek, každá generace žije jinak, má jiné podmínky k životu, jsou jiné " módní " trendy, ale je fakt, že rodina v dnešní době je odsunuta do pozadí, a hodně se prosazuje určité sobectví v životě- stylem já, já, já ..... Možná tomu nahrávají taky stávající podmínky, že pro mladé rodiny je těžké získat byt - nájmy jsou drahé, hypotéky na byty jsou jako " smyčka na krku " až do důchodu..... A tak když uplyne doba vhodná k založení rodiny, tak je pro mladé výhodnější starat se jenom o sebe, mít vztah jenom pro potěšení a bez nějakých problémů a starostí...... Samozřejmě nejsou všichni stejní, a tak snad národ nevymře.....

bubulinka 11.09.2018

Dobrý článek, dobré téma, hodně aktuální. Jsem z generace k třiceti....kde se to Petry Pany jenom hemží....je to smutné ale chlapi jako druh vymřeli a jsou tu buď staří nebo děti. Nic mezi tím...takže ženy v tomto věku si můžou vybrat, buď přerostlé dítě, nebo postaršího, spíše staršího pána. Muže v dobrém věku ,co to se ženou umí a dokáže s ní držet krok a chránit jí a zároveň být jím dobrým milencem a přítelem, těžko pohledáte...ať žije generace " Freedom":-) každý sám za sebe...a pohádky je konec.

Alfonso bubulinka 11.09.2018

No vidíte, u Nás holky/ženy netouží po něčem jako je rodina, stabilní partner, ale touží po penězích a macho mužích. Takže si můžeme vybrat "ženu" s třemi dětmi bydlící u rodičů nebo trosku co 5 let fetovala a je zadlužena na tři pokolení a nebo také rozmazlenu frajerku co musí kolem ní všichni skákat a držet hubu a krok. Takže pohodoví týpek co si prostě nechce zasr.at život drblou frajerkou není psyc. nemoc, ale jen hafo zkušeností s lidmi dnešní generace hlavně nar. od roku 1989 :-)

bubulinka Alfonso 12.09.2018

Nepopírám, že každá strana má dvě mince. Je pravda, že dnešní ženy to je taky podivný chaos....asi se shodneme, že chybí vzory, podpora rodin, stálých hodnot...nic už není opravdové, všechno je obchod. A lidé se stali také konzumním zbožím....nefunguješ? šup na dalšího....pokud najdete normálního partnera, tak si ho opravdu važte, to už se nemusí nikdy opakovat:-)

strejda Pom, pravnuk Petra Pana Alfonso 09.10.2018

:-O asi tak Alfonzo. Dámy maj jisté nároky, ale když se jim - nás nechaj) kouknout místo pod sukni do hlavy, to aby jsme měli doktorát z psychologie, anebo radši z psychiatrie, protože jejich životy jsou tak podělaný a zašmodrchaný, že se člověk nestačí divit, co všechno je možný do 30ti, čtyřiceti natropit. Proti tomu náš, jak říkaj nezodpovědnej styl života je jen výsledkem toho, že nějakou co nepotřebuje k životu neurol nebo něco na MDP nenajdeš, a těm co najdeš, bys ten neurol nakonec předepsal taky. A čím mladší, tím vymletější, hlavně rychle do vyšší střední, botox na pysky, vypadat jak pornohvězda v sámošce, a nechat se hýčkat, když neumí ani nakrájet chleba na topinky.

glady 11.09.2018

i já znám takové;-);-)

Peter Pan forever 11.09.2018

Je zajimave, ze s tim ma problem hlavne jejich okoli. Mozna by stalo za to, aby se psychoterapeut Dan zamyslel nad touto poruchou. Pritom kazdy vi, jake ma tento zivotni styl vyhody a nevyhody a presto se najdou jedinci, kteri daji s Peterem Panem dohromady a kdyz se jim ho nepodari zmenit, tak pisi clanky a komentare o tom, jak jsou Petrove Panove nezodpovedni. No ja teda nevim, kdo je tu ten "hloupejsi". Vzit si za manzela horolezce a pak si stezovat, ze nechce jezdit k mori. A to ani nemluvim o tom, co to jako ma znamenat ta dospelost? Mit hypoteku, deti, nosit oblek, zit jako vazal v partnerskem svazku? A proc by to nekdo mel podstupovat? Jen protoze si to nejaka slecna vysnila? *13*

zuza Peter Pan forever 12.09.2018

Přesně, každej ať se zařídí podle sebe.

helus 11.09.2018

Co máme vnučku,tak se mi zdá, že s manželem se vracíme do dětských let.

Lojzík 11.09.2018

A co, uspěchaná, nechutná doba. Zlo civilizace.

konatovka 11.09.2018

Já jsem spokojená s tím, co mám, do mládí bych se už nevrátila.;-)

Loki 12.09.2018

Lepší Petr Pan než Petr Panic, takovej ten vědátor co má tlustý brejle a akné, dospělej je už ve dvanácti a ve všem má jasno a na všechno má názor. A když pak na školním srazu koukám na ty tlustý oplešatělý fotry co bývali mými spolužáky, tak děkuju bohu že mě tohodle ušetřil (myslím dospělost). Jestli vás baví chodit do práce, jenom proto abyste zaplatili účty, nakrmili a ošatili děti, a celej rok šetřili na pár tejdnů dovolený u moře, tak prosím. Ale nechápu proč si vymýšlíte nějaké poruchy a Petry Pany, a označujete tím každého kdo takhle žít nechce. Asi proto, že systém potřebuje utahaný fotry s hypotékou a pěti půjčkama, který berou hrst prášků na tlak a prostatu, maji 2 zaměstnání a nakupují nekvalitní potraviny po tunách. Bankovní sektor, farmaceutický průmysl a obchodní řetězce z toho mají neskutečnou radost. Taky státu se uleví, když vás klepne v 60ti z neustálého stresu a nebude vám muset vyplácet důchod. Naproti tomu nezávislej Petr Pan (tedy i já) nemá žádnou půjčku ani hypotéku, nežere žádný prášky, netráví den prací pro aristokracii a v supermárketu se neplazí po zemi, aby v nejnižších patrech regálů našel to nejlevněší svinstvo, nejlépe ještě v akci. Taky nemá žádnej stres a důchod si vybere hezky celej a možná i víc než zaplatil na sociálním pojištění (teda pokud se nezabije na motorce nebo neupaří k smrti na diskotéce :-p ). Ale klidně si ty rodiný týpky berte dál, nám to nevadí. Však takovejch vdanejch paniček je plná seznamka, takže o sex nás to nijak neochuzuje. Ještě že ženský nevědí co chěji, chtěly by namakanýho atleta kterej by s nima chodil nakupovat a sledoval telenovely, stejně jako ten mrož kterýho maji doma. Jenže to nejde, buď máte televizního mrože na gauči nebo Thora mezi nohama. Nakonec se má dobře Thor i ten mrož, Thor si zapígluje a mrož se dobře vyspí a nají, tak to neřešte a hlavně berte antikoncepční pilule a všechno bude v cajku XD Pá pá

Jura Loki 12.09.2018

Diskotéky? Telenovely? Hele že ty jsi v kriminálu a někdo ti pujčil za sex do zadku mobil? Vždyť jsi 15 let mimo realitu.

Loki Jura 12.09.2018

Termínem ,,telenovely,, označuju celou dnešní televizní produkci a nevim co máš proti diskotékám, nebo je snad u vás nemáte? A pro tvojí informaci, v kriminále nejsou mobily povolené. A vůbec, kdo dneska používá slovo ,,kriminál,,? Pak mi něco povídej o 15 letech mimo realitu, navíc v kontextu s televizí a diskotékama, už tohle je dost ujetý a tim kriminálem jsi to nevylepšil ty realito.

Čůza 12.09.2018

Chybí mi tam možnost "nikdy", ale je mi 31, tak třeba to ještě přijde *1*

Martina Čůza 11.06.2020

😂😂😂😂přesně

wéra 14.09.2018

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale mám z toho počit, že článek propaguje dospělost jako nějakou obrovskou ctnost. Nevím jestli to víte, ale dospělí lidé jsou ta vůbec nejhorší sorta lidí, ať už z hlediska naprosté arogance, povýšenosti a nebo třeba procenta vražd, kterých se dopouštěj (schválně srovnejte třeba s vraždami spáchaními dětmi, nebo teenagery, ty představují mizivé procento). A spojovat to se zodpovědností to je taky blbost, to s tím vůbec nemá co dělat. Ale což o to, kult dospělosti vládne světu pořád, o tom žádná. Jo jo, člověk by se měl chovat "dospěle" - vraždit, znásilňovat, vyvolávat války, ekonomický krize, vládnout druhejm lidem a nebo prodávat důchodcům předražený hrnce.

PetraPan 31.07.2020

Konečně umím pojmenovat svůj životní styl :D Je mi 33 a vlastně jsem se nikam neposunula od 13 let, do práce jsem nikdy nechodila a ani nechci, vůbec netuším jak co funguje na úřadech atd, nechápu vrstevnice co se ženou do svatby a pořizují si děti. Žiju úplně stejně jak před těmi 20 lety, jen bez rodičů, a dokud to půjde, nic na tom nechci měnit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat