Komentáře k článku

tom 21.10.2018

Kecy nenávistných,zakomplexovaných a retardovaných nekuřáků !! Kouření je zdravé,podporuje nervovou soustavu,zklidňuje a zapuzuje hmyz a nekuřáky !! Opět bude povoleno kouřit v putykách na úřadech,ve špitálech !

snegurka 21.10.2018

Nekouřím a kouř nesnáším.

Kristyna04 21.10.2018

Já kouření nechápu celkově :-D

helus 21.10.2018

Kouření v autě bych nesnesla.

Jarek 21.10.2018

"Pokud ve vašem autě vozíte děti nebo osoby, které nekouří, měli byste k nim být ohleduplnější" Kdyby byli kuřáci ohleduplní, tak nekouří ani venku. Nebo vyfukování kouře na náhodné kolemjdoucí je už v pořádku?

Ivana 23.10.2018

Tak za mě jako za kuřačku (asi jedinou tady). Táta kouřil na toaletě a strašně mi to vadilo. Proto to nedělám na žádné toaletě a v autě od doby, co s námi jezdilo dítě, také ne. Tomu dítěti je dnes 26 let a v jeho autě také nekouřím, ani v jiném. A za nekuřáka (již zmiňovaného syna)... Štve ho zákaz ve všech restauracích. Chodí do ní s kamarády jednou za 3-4 měsíce a nenechávají tam zrovna málo peněz. A nebaví ho věčné oblékání a chození ven s kuřáky. Protože se baví všichni se všemi a jemu se nechce samotnému mlčet uvnitř. A smrdí stejně jako dřív akorát z kuchyně >:(. Sama jsem silná kuřačka, kouřím venku, vždy dostatečně daleko od zastávky MHD (a to už několik let) a nedopalky odhazuji do odpadkového koše. A že nekuřákům smrdím mi nevadí. Já zase nesnáším zápach alkoholu jak z úst, tak z potu a do nikoho kvůli tomu "neryju". A vůbec...pot je kapitola sama pro sebe. Přeji hezké dny.

xxkouckaxx 23.10.2018

kouřila jsem od cca 17 let , teď jsem již cca 20let nekuřačka , ale zákaz kouření mi vadí - je to prostě diskriminace ať se to zabalí slovíčky jakkoli >:( když je to tak strašně škodlivé ,tak proč se cigarety pořád vyrábí a jsou legální ? no protože je to obrovský obchod pro všechny zúčastněné , státu miliardy z daní z jejich prodeje nesmrdí - to pak jde zdraví bokem , hlavně , že to sype

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat