Pádné důvody pro denní lžičku rybího oleje

Je zima, takže riziko chřipek je pořádně vysoké. Chcete se bránit? Užívejte rybí tuk, který prokazatelně posiluje imunitu. Mimochodem, tenhle zázrak také zajišťuje mladistvý vzhled i lepší paměť!

Na rybí olej nemá mnoho z nás hezké vzpomínky. Také vás ho babička nutila polykat s tím, že je neuvěřitelně prospěšný? Ta dobrá duše to s vámi myslela dobře. A měla pravdu. Tuk získávaný z lososů, sleďů, makrel, sardinek a ančoviček totiž patří mezi nejbohatší zdroje omega-3 mastných kyselin, proto má na lidské zdraví ten nejpříznivější vliv. Co vám to přinese, když ho budete užívat pravidelně?

Neprůstřelná imunita, která není od věci

Rádi byste dosáhli lepší odolnosti vůči všudypřítomným bacilům? Nic vám nebrání. Dávejte si každý den trochu tekutého „rybího dobrodiní“, a můžete zapomenout, kde má váš lékař ordinaci. Tedy alespoň tak by se dal shrnout závěr americké studie uskutečněné na Michiganské státní univerzitě. Z něj vyplývá, že zmíněný produkt zvyšuje aktivitu bílých krvinek, čímž značně posiluje obranyschopnost. Tamní experti proto neváhají tvrdit, že mazlavý „medikament“ je nejen v krizovém období chřipek tou nejlepší prevencí proti celé řadě neduhů. Vezmete si to k srdci i vy?

Snížené riziko cukrovky, co se hodí

Naprosto unikátní složení tuku z mořských živočichů podstatně omezuje pravděpodobnost vzniku diabetu 2. typu. Je to dáno tím, že obsažené složky podporují produkci hormonu adiponektinu, který je spojován s citlivostí na inzulín. Přesně takto to sdělují poznatky amerického výzkumu provedeného na Harvardské univerzitě, jež byly publikovány v magazínu Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism.

Záruka neprůstřelné paměti

Poslední dobou se vám z hlavy vytrácí důležité informace? Nechte poznámkový blok i s tužkou ležet v šuplíku a vyřešte to jinak. Další odborný průzkum, tentokrát zveřejněný v časopise Plos One, informuje o tom, že jedinci, kteří konzumují doplňky stravy obsahující rybí olej, už po šesti měsících vykazují zlepšení paměti o bezmála 30 %. Tenhle mozkový doping, jež blahodárně ovlivňuje kognitivní funkce, si přece nenecháte ujít…

Stárnutí? Ukažte mu, zač je toho loket

Utrácíte jmění za omlazující krémy, séra a jim podobné zlepšováky? Měli byste vědět, že zázračná tekutina, o níž je řeč, funguje i jako zaručený elixír mládí. Díky obsaženým výživným látkám a vitaminům totiž přispívá k jemnější a pružnější struktuře pokožky. Rovněž zpomaluje biologický proces stárnutí a významně eliminuje tvorbu vrásek, zatímco pomáhá léčit akné a ekzémy. Její pravidelná konzumace skutečně nahrává mladšímu vzhledu, tak proč s první dávkou zbytečně otálet?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat