Komentáře k článku

Zdeňka 20.12.2018

Stejně dobře vám poslouží hřebíčková tinktura ;-)

Karel 22.12.2018

Tedy tento článek vypadá jako placená reklama nejmenované firmy. Krom toho (v souladu s taktikou výrobce uvedeného přípravku) uvádí článek nepravdivé údaje. Již dávno se s jistotou ví, že AFTY vznikají (převážně v době oslabení imunity organizmu) jako následek infekce herpesviry či Coxsackie viry. Obecně je odborníky přijímána teorie, že se jedná o multifaktoriální onemocnění, na němž se zásadním způsobem podílí patologická reakce oslabeného či až zdevastovaného imunitního systému, který si systematicky ničíme nesprávným způsobem života a nesprávnou stravou.

Karel 22.12.2018

Viz Zdeňka: Ano, hřebíčková tinktura pomůže zmírnit nepříjemné následky, ovšem to nemá nic společného s příčinou, kterou bych řešil jako první, a to je slabý až zdevastovaný imunitní systém, viz další přísp.

konatovka 22.12.2018

Občas mě afty trápí a proto jsem ráda, že jsem si vytestovala skvělý přípravek na ně.

Na afty trpím po topinkách a už jako dítěti mi pomohla vodička Herbadent a nebo teď skoro na vše stříkám Aloe od LR a taky super

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat