Komentáře k článku

helus 04.02.2019

Umývám všechno ovoce i zeleninu.

vera 04.02.2019

Slupku od banánů jsem v životě neochutnala. Slupku sloupnu a vyhodím na kompost. Jablka mám od syna z jeho zahrady, tak je nekupuji. Jahody, rybíz a jiné drobné ovoce mám zamražené, nasbírané na zahradě. Takže za mne, žádné chemické přípravy k udržení trvanlivosti ovoce.

nea 04.02.2019

Slupky od banánů nejím, takže je neomývám. Jablka otřu.

Milan 04.02.2019

Řetězce diktují dodavatelům nikoli zákazník. Na umytí jablek 1% vodny roztok sody bicarbony ponechat v nem 15 minut a pak umýt pod tekoucí vodou. Nebo jablko zbavit slupky ale pozor nejvice nežádoucích látek je v dulku u stopky.

Mikka Milan 04.02.2019

Vitamíny jsou v ovoci i zelenině rozprostřeny rovnoměrně. Tedy není nejvíc vit.ani pod slupkou ani v důlku. A tedy není třeba se bát jablka loupat a jíst. Nevím kde se tyto pověry vzali, ale nezakládají se na pravdě. Jinak dost problematické ovoce je také hroznové víno.

Josef P. 03.02.2019

Krmit takto "ošetřeným" ovocem alespoň měsíc všechny, kdo o tomto svinstvu rozhodli.

Jirka_1 Josef P. 03.02.2019

O tom rozhodl spotřebitel, protože takové zboží vyžaduje. Jablka různě flekatá a nekulatá prostě nekoupí. Přitom tyto znaky jsou potvrzením, že se s chemií nepotkala...

03.02.2019

A potom že rakovina je z kouření hajzlové *21*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat