Komentáře k článku

03.02.2019

A potom že rakovina je z kouření hajzlové *21*

Josef P. 03.02.2019

Krmit takto "ošetřeným" ovocem alespoň měsíc všechny, kdo o tomto svinstvu rozhodli.

Jirka_1 Josef P. 03.02.2019

O tom rozhodl spotřebitel, protože takové zboží vyžaduje. Jablka různě flekatá a nekulatá prostě nekoupí. Přitom tyto znaky jsou potvrzením, že se s chemií nepotkala...

Milan 04.02.2019

Řetězce diktují dodavatelům nikoli zákazník. Na umytí jablek 1% vodny roztok sody bicarbony ponechat v nem 15 minut a pak umýt pod tekoucí vodou. Nebo jablko zbavit slupky ale pozor nejvice nežádoucích látek je v dulku u stopky.

Mikka Milan 04.02.2019

Vitamíny jsou v ovoci i zelenině rozprostřeny rovnoměrně. Tedy není nejvíc vit.ani pod slupkou ani v důlku. A tedy není třeba se bát jablka loupat a jíst. Nevím kde se tyto pověry vzali, ale nezakládají se na pravdě. Jinak dost problematické ovoce je také hroznové víno.

nea 04.02.2019

Slupky od banánů nejím, takže je neomývám. Jablka otřu.

vera 04.02.2019

Slupku od banánů jsem v životě neochutnala. Slupku sloupnu a vyhodím na kompost. Jablka mám od syna z jeho zahrady, tak je nekupuji. Jahody, rybíz a jiné drobné ovoce mám zamražené, nasbírané na zahradě. Takže za mne, žádné chemické přípravy k udržení trvanlivosti ovoce.

helus 04.02.2019

Umývám všechno ovoce i zeleninu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat