Zase to nachlazení. Povolejte na pomoc účinné spojence

Ačkoli podle kalendáře už máme jaro, nejspíš to nikdo neřekl nejrůznějším bacilům, kteří nás i v přívětivějším počasí zásobují rýmou, bolavým krkem nebo pokašláváním. Vyplatí se mít proto po ruce pomocníky, kteří umějí s nachlazením a ucpaným nosem pomoci. Mezi ně patří i tablety, sprej a sirup Sinulan forte. Přesvědčily se o tom během testování i naše testerky a jejich nejbližší. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Neobvyklá pomoc z lednice

Většina z nás ví, že při nachlazení je dobré tělu dodávat dostatek tekutin a také vitaminů a minerálů. A tak se zásobujeme ovocem, zeleninou, vaříme si čaj s citronem a krmíme se kuřecí polévkou. Ostatně takovou „domácí terapii“ by vám jistě doporučil i lékař. Ovšem s rýmou dokáží pomoci také dobroty, od kterých byste to nejspíš nečekali.


Tablety Sinulan Duo forte obsahují RespiraPRO komplex, unikátní kombinaci lichořeřišnice a křenu. Je obohacen o extrakty z verbeny a hořce žlutého.

Tak například sardinky. Mastné ryby mají vysoký obsah omega-3 tuků, což ukazuje, že pomáhají snížit riziko onemocnění srdce a zánětu v těle. Možná je to překvapení, ale právě v tomhle vedou sardinky. Pokud jde o omega-3, tak porce těch konzervovaných poskytuje 1 259 miligramů, zatímco stejné množství pstruha má jen 905 miligramů.

Často, když se lidé ucítí špatně, sahají po vitaminu C. Že vás taky hned napadá citron? Tak to vám představíme účinnější alternativu. Červená paprika obsahuje téměř čtyřikrát více vitaminu C než citrony nebo pomeranče (100 g červené papriky obsahuje více než trojnásobek doporučené denní dávky tohoto vitamínu).

A do třetice netradiční pomocník. Houby jsou bohaté na vitamin B, selen a antioxidanty. Mají antivirové účinky a taktéž bojují proti infekcím. Snížené množství minerálního selenu bylo spojeno s vyšším rizikem vývoje pokročilých příznaků chřipky. A vitamin B v houbách (niacin a thiamin) pomáhá udržet imunitní systém silný a pevný jako skála.

Síla přírody v tabletách, spreji a sirupu

Pokud vás přepadne rýma, vyzkoušejte ryze přírodní, a tedy i šetrné, produkty, které těží z moudrosti našich předků a nabízejí šetrné řešení problémů horních i dolních dýchacích cest i dnes. Takové jsou ty z řady Sinulan forte podporu pro dospělé i děti. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Jak se tablety Sinulan Duo forte, sprej Sinulan forte express a sirup Sinulan forte junior osvědčily?


Sinulan forte express přináší přírodní léčbu zánětu nosních dutin a rýmy. Obsahuje esenciální oleje z máty, eukalyptu, rozmarýnu a mateřídoušky.

Sprej do nosu je velmi silný a velmi účinný, je to opravdu síla a protáhne to dutiny pořádně. Sirup je přijatelně sladký a chutný - myslím, že si ho oblíbí i ten největší protiva, který by jinak do sebe nikdy žádné podpůrné věci pro uzdravení necpal. Jako další klad beru, že sprej do nosu a sirup jsou vhodné i pro těhotné a kojící ženy. Sinulan Duo Forte už pro těhotné ženy není vhodný, ale funguje spolehlivě a rychle pomůže od bolesti a problémům s dýcháním. Za mě super produkty, které jsem ráda vyzkoušela a vím, že si je znovu pořídím,“ chválila testerka veronikatim.

Nosní sprej naprosto skvělý. Vyhovuje mi bylinkové složení, které je opravdu silné a jde pocítit dost jakoby mentolově - po stříknutí do nosu. Pořádně protáhne, uvolní. Je silný, ale účinný. Dětský sirup s příchutí jahody je vhodný hlavně pro děti. Je tedy dost sladký, ale pro ty děti asi vhodnější varianta než hořké klasiky. Zkoušela mladší neteř, která ležela doma nemocná a zkusila jsem i já samotná. Mám sirupy jak jitrocelové, tak i tyhle sladké ráda. Jsou příjemné na celkové zklidnění krku hlavně při polykání při nemoci,“ zhodnotila testerka Maartinka.


Sinulan forte junior přináší podporu dýchacích cest dětí. Obsahuje výtažky z květů lípy a verbeny. Je obohacen o extrakt z plodů bezu a vitamin C.

Moc mě překvapilo a potěšilo bylinkové složení! Asi po dvou dnech od doručení jsem dostala zánět dutin a velké horečky, takže tyto přípravky skvěle pomohly a doplnily klasickou léčbu. Tabletky jsou příjemně malé, dobře se polykají, kapky jsou plné esenciálních olejů a užitečně zvlhčují sliznici, a sirup je bezva dobrotou s velkou dávkou bylinek,“ nešetřila chválou testerka anninek.

Sinulan Duo forte - výborně dceři pomohl jako doplněk při léčbě vleklého kašle. Tabletky mají opravdu dobrý tvar, takže i malé dítě je zvládne spolknout. Sinulan forte express - dokázal prakticky okamžitě uvolnit ucpaný nos. Eukalyptová vůně byla osvěžující. Sinulan forte junior - sirup pomohl opravdu hodně, dceři se lépe dýchalo, chuť byla příjemná i konzistence byla fajn. Velké pozitivum u všech produktů je fakt, že obsahují přírodní složky,“ napsala v recenzi testerka Gabčulinda.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat