Hubnutí bez hladovění. Objevte sílu ketodiety a chia semínek

Také s příchodem jara začínáte uvažovat, jak po zimě zúčtujete se všemi hříšky, jež se promítly do vaší postavy? Pak vás jistě napadne zatočit s kily navíc nějakou dietou. Jenže ruku na srdce – představa odpírání si jídla a neustálého hladovění většinu z nás zrovna nenadchne. Naštěstí to jde i jinak!

Dieta založené na dramatické redukci jídla nejenže našemu organismu spíše škodí, ale navíc nemusejí být z dlouhodobého hlediska účinné. Po hladovění totiž naše tělo uloží vše, co mu dodáme, a kila jsou zpátky.

Dalším rizikem takových dietních programů je i fakt, že jen málokterý člověk dokáže bez pomoci ohlídat, aby v jeho stravě nechyběly žádné důležité živiny. A tak se může stát, že se naše tělo ze dne na den musí obejít bez jakýchkoli tuků (což může být nebezpečné kvůli vstřebávání vitaminů rozpustných v tucích), kvalitních složitých sacharidů, které tělo potřebuje, nebo bílkovin, jež jsou mimo jiné základem pro tvorbu svalů.

Bez hladu a snadno

Stále oblíbenější jsou dnes takzvané ketonové diety. Ta dokáže přimět tělo, aby začalo spalovat vlastní tukové zásoby jako zdroj energie. Cenově dostupná dieta od Chia Shake představuje řadu jídel, která vám ketodietu pomohou držet. Výrobky jsou vhodné pro Ketonovou, Atkins a Low Carb dietu. Navíc při ní opravdu nehrozí žádné hladovění. Jíte totiž 5krát denně!

Prvním krokem k úspěšnému hubnutí je mimo jiné výrazně omezit příjem cukru. Je obecně známo, že moc cukru škodí, a navíc je velmi těžké se mu vyhnout. Přidává se takřka všude – do nápojů, omáček a dokonce i do mražené zeleniny. Přebytkem cukru v jídelníčku se zvyšuje náchylnost k obezitě a nemocím. Koktejly Chia Shake jsou bohaté na proteiny, vlákninu a obsahují minimální množství cukru.

Chia Shake nabízí i produkty pro všechny, kdo k úpravě jídelníčku přidali i cvičení, případně si bez pohybu nedokáží představit život. Fitness výrobky mají vysoký obsah kvalitních bílkovin, zejména syrovátkový WPC protein. Na výběr máte Chia Shake Optimal, Proteinové palačinky, Proteinové kaše a Chia pudink. Vše v mnoha příchutích.

Zázračná chia semínka

Produkty Chia Shake – jak už jejich název napovídá – obsahují chia semínka. Ta patří mezi superpotraviny a kromě toho, že jsou plné důležitých živin, se k dietnímu plánu skvěle hodí. Díky neutrální chuti je můžete přidat do vašich oblíbených jídel. Chia semínka se dají využít při pečení, přidat do chlebu, do dortového korpusu, kterému dodají vláčnost, pudinku, ovesné kaše, můžete si s nimi posypat zeleninový či ovocný salát apod. Smícháním s vodou se ze semínek vytvoří gel, který lze použít k zahušťování.

Možností je opravdu hodně, záleží jen na vás, do jakého jídla si je přidáte. Chia semínka jsou také skvělým doplňkem stravy pro vegetariány, vegany, diabetiky nebo pro lidi s intolerancí na lepek. Konzumace nevyvolává žádné vedlejší účinky. Chia semínka nezpůsobují alergii a jsou i vhodné pro těhotné ženy.

Více se o Chia Shake dozvíte ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat