Komentáře k článku

nula nula nic 04.04.2019

Ty kraso i dite na zakladce by dalo dohromady prinosnejsi clanek. Suma sumarum se to da shrnout na "hlavne na to klikni a nic se nedozvi" a prvni rada o aute je fakt bomba :D

kamila76 05.04.2019

super - jsem ráda, že to jde

Moudronis 05.04.2019

Tak tenhle článek na zakázku se vážně nepovedl. Pokud šetřím, tak předplatné novin vyjde levněji než je kupovat na stánku. Pokud hubnu, proč omezovat kávu, která má 0 kalorií? Pokud nemám zahrádku, tak nez nakoupím semínka, zeminu a květináče, to mne ty bylinky v supermarketu vyjdou levněji.

tra 05.04.2019

To jsou fakt moudra. Zrovna to nahrazování masa tofu je fakt finanční genialita. Když koupím celý kuře kolem stovky, udělám z něj dobrejch 6 porcí jídla (hlavní plus zbytek oberu na rizoto).

nea 05.04.2019

Takhle se nijak moc ušetřit nedá.

aster 05.04.2019

To jsou zase nesmysly - jen blázen šetří na jídle. A že si mám dát místo masa čočku? Ani náhodou :-P jděte už konečně k šípku s takovými "radami"*6*

xyz 05.04.2019

To jsou zase Blbosti autor článku asi delší dobu nevstoupil do obchodu jinak by věděl že maso je dneska docela levné vepřové se pohybuje okolo 120 kč za kg v akci i za 80 jen nesmí být balené v krabičkách to pak leze nahoru a člověk se ho nají a na dost dlouhou dobu ale taková paprika 80kč/kg rajčata za 50 (a to se nebavím o těch cherry co stojí i 250kč/kg ) to chuťovka sním jich dvakrát tolik co masa hlad mám nejpozději za hodinu takže pokud se člověk pokouší jíst jen trochu zdravě je to sakra průvan v peněžence a jíst často luštěniny ? jasně jsou chutné levné a zdravé ale nikdo v mé blízkosti nepřežije :-)

aster xyz 05.04.2019

Nabízí se otázka, co je to jíst zdravě - pořád nám cpou zeleninu - jenže ty umělotiny z marketu moc zdravé nebudou a chuti taky moc nepobraly...;*( pokud se týče masa, tak bez toho já se neobejdu, takže jezdíme na farmu, dvakrát do roka - na jaře a na podzim koupíme 2 odrostlejší jehňata, cena je 120Kč/kg - a vím, že mám zdravé maso a chutné.

Trémon xyz 06.04.2019

V zimě můžete jíst levné zelí, mrkev a jablka, dají se sehnat i české. Když se podaří, tak hrušky. Nemusíte se cpát skleníkovou zeleninou.

aster Trémon 07.04.2019

Lidé zapomínají na věci, které ještě donedávna byly přirozené - jako například to, že se na zimu nakládalo zelí, a to si může naložit každý - i v paneláku - jenže je s tím trocha práce a lidem se nechce. Červená řepa, cibule, česnek, mrkev - typická zimní zelenina - proč kupovat drahá rajčata, která přijela přes celou Evropu a beztak jsou bez chuti. A v létě se dá pěstovat ledacos - bohužel ti, co mají zahrady, pěstují zeleninu a ovoce minimálně. Nejhůř jsou na tom ti, kteří nemají ani balkon - i když něco málo se i tak dá vypěstovat. záleží na tom, kolik té zeleniny člověk potřebuje - to je individuální.

glady 05.04.2019

dokážu ušetřit na jídle a při tom vařit chutně*1*

helus 05.04.2019

Na jídle nešetřím.Zdravě moc nejím.

Dominika 06.04.2019

Když už nějáký článek překládáte doslova z "amerického" internetu, zkuste se zamyslet nad tím, jestli informace v něm uvedené odpovídají naším reáliím. Je levnější si kupovat noviny na stánku ež předplatné? Lepší kupovat tofu než maso? To jsou nesmsly.

ovace 07.04.2019

stravuji se zdravě, ale občas zhřeším

Siraellen 07.04.2019

myslím si že občas hřešit není problém

Neřeknu 07.04.2019

Někdo ty články píše ve svém volném čase nebo jsou za to lidi fakt placení? Protože to jsou vyhozené peníze... *21* Nejen že několikrát radí, jak levnější surovinu nahradit tou dražší, ale i ty kecy okolo jsou úplně mimo.... Asi proto se pod to nikdy nikdo nepodepíše, že?

lussyB 01.11.2019

Každý občas zhřeší, my si domů pořídili parní hrnec a hned máme lepší pocit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat