Testování s Prodietix. Jak se podařilo našim testerkám zhubnout do plavek?

Čtyři z našich testerek na vlastní kůži vyzkoušely francouzskou proteinovou dietu Prodietix. Celou dobu testování se v rámci speciálu Hurá do plavek dělily o své pocity, ale také o své úspěchy v podobě ubývajících kilogramů a centimetrů. Jak program Prodietix hodnotí po ukončení testování? Přečtěte si jejich recenze!

V hlavní roli proteiny

Prodietix proteinová dieta přináší širokou škálu speciálních proteinových jídel, která plnohodnotně dokážou nahradit běžnou denní stravu člověka. Vyráběny jsou ve Francii pouze z přírodních zdrojů nejvyšší kvality s vysokým obsahem proteinů. Obsahují celou řadu vitaminů a minerálů, které lidský organismus denně potřebuje.

Program Prodietix probíhá ve třech fázích. Ve fázi první dochází ke kompletnímu nahrazení běžného jídelníčku za jídelníček složený pouze z proteinových potravin a povolené zeleniny. Tato fáze ne nadarmo nese název „váhová redukce“, protože dochází k navození ketózy a úbytek kilogramů je nejvíce znát. Druhá a třetí fáze plní funkci pozvolného návratu k běžnému jídelníčku pomocí postupného zahrnování sacharidů a tuků do stravy. Pro správný efekt Prodietix hubnoucích programů je nutné dodržení tří podmínek Prodietix proteinové diety, tedy správného pitného režimu, konzumace povolené zeleniny a pravidelnost v jídle.

A jak se program Prodietix osvědčil v praxi našim testerkám?

Mizející centimetry

Testerka Hana.popelka.kusa na otázku, proč se do testování diety Prodietix přihlásila, jasno: „Do tohoto programu jsem se přihlásila, protože jsem byla dlouhodobě doma a dost nabrala na váze, asi 8 kilo. Po návratu do práce se mi nedaří vrátit váhu zpět, dodržovat pitný režim nebo donutit se cvičit.“


testerka Hana.popelka.kusa si pochvalovala především úbytek centimetrů. Vlevo foceno před dietou, vpravo jsou skvělé výsledky.

Kromě štíhlejší postavy doufala, že pro ni bude Prodietix impulsem, začít pro sebe něco dělat. Nakonec se jí povedlo shodit skvělých 6 kilogramů (nicméně úbytek centimetrů byl razantnější).

Prvních pár dní bylo náročných, ze dne na den vynechat normální jídlo, náročné bylo i omezení v povolené zelenině. Někdy byla náročná i příprava jídel, aby jídelníček byl trochu rozmanitý. Píšu si i jídelníček na dny dopředu, aby se mi jídla neopakovala a inspiruji se recepty. S jídly jsem spokojená, jen nemám ráda houby, a tak jsem si je nechala vyměnit. Úbytek váhy jsem na sobě začala pozorovat velmi brzy a musím říct, že si toho všimlo i okolí, což je pro ženu největší motivace!“ popsala začátky testerka Hana.popelka.kusa.


Úspěchy proteinové diety Prodietix jsou na testerce Hance patrné na první pohled!

A jak hodnotila výsledky?

Co mi hubnoucí program dal? Kromě úbytku váhy jsem si zvykla jíst menší porce, zařadit ovocné a zeleninové svačiny a hlavně jsem se naučila pitnému režimu, takže si myslím, že i kdybych v dietě nepokračovala, tak jsem si zařadila návyky, které jsou také velice důležité. Co se týče celkových výsledku, jsem nadšená! Váha šla dolů sice jen v první fázi, ale zato úbytek centimetrů mi to vynahradil,“ chválila naše testerka program Prodietix.

Pochvaly od okolí

„Potřebovala jsem nějaký impuls ke změně a toto testování je velmi motivační a myslím, že i bude chutné. Věřím, že tato dieta je dobře sestavená,“ napsala na otázku, proč se do testování s Prodietix přihlásila, testerka Alus.


Vlevo testerka Alus před zahájením hubnutí s programem Prodietix, vpravo pak po něm.

Na začátku programu měla 70 kilogramů, na konci pak o skvělých 8 kilo méně.

Některé cíle už jsou zdolány – rifle, co jsem nosila před otěhotněním, dopnu a tuky mám pod 30 %, přijde mi, že zadržuji vodu, ale snad se to zlepší a váha zas poskočí a další cíl bude zdolán po 14 dnech. Člověk musí být motivován a hodně chtít to dokázat. Hlad opravdu není, produkty zasytí. Spíš je překvapením to malé množství, i když energie máte na rozdávání,“ hodnotila Alus první fázi hubnutí.


Výsledky jsou po 6 týdnech jasně viditelné.

Druhá fáze byla také úspěšná, další cíl dosažen, nejsem už nejtěžší v rodině. Krásný je úbytek v centimetrech. Okolí je mile překvapeno a chválí mě, jak mi to sluší!

Celkově byla testerka Alus spokojena. „Do programu bych šla určitě znovu, dieta je vyvážená a funguje, zhubla jsem 8 kg s Prodietix za 6 týdnů, jsem spokojená, BMI je už v normálu. Cítím se dobře a doufám, že se nedostaví jojo efekt a váhu si udržím, případně ještě něco zhubnu. Za největší úspěch pokládám to, že jsem odolala a nepodlehla tlaku okolí a nemlsala,“ zhodnotila naše testerka.

Přes překážky k úspěchu

Cítím na sobě, že tělo potřebuje výraznou změnu. Očekávám tedy změnu vlastního pohledu na stravu, a hlavně trvalé zhubnutí. Samozřejmě vím, že záleží vše na mě, jsem soudný člověk,“ napsala na otázku, co od testování programu Prodietix očekává, testerka Klera.


Testerka Klera před (vlevo) a po skončení testování. Ubyly centimetry i kila.

Na počátku vážila 85 kilogramů, na konci 6týdenního testování jen 77 kilo. A to i přesto, že její cesta ke štíhlejší postavě nebyla zcela bez obtíží.

Hmotnostní úbytek je v první fázi rychlý a jde to okamžitě vidět, což je samozřejmě velmi motivační. Hlad necítím. Co ale cítím a těžce nesu, je nedostatek energie. Cítím se slabá a neschopná věnovat se sportu, jsem ráda, že vyjdu schody, ráno jsem malátná. Ale dělám to proto, abych zhubla a celkově se detoxikovala, což se děje, takže s výsledkem po dvou týdnech jsem spokojená,“ napsala v hodnocení první fáze testerka Klera.


Přes počáteční obtíže, se kterými pomohl výživový poradce Prodietix, dosáhla Klera skvělého úspěchu.

Vzhledem k tomu, že problémy s únavou neustaly ani ve fázi druhé, kontaktoval testerku výživový poradce Prodietix, aby společně odhalili příčinu a sestavili odpovídající jídelníček.

Tato dieta mě mile překvapila. I přesto, že mě razantní snížení cukru krapet dostalo a cítila jsem se v prvních dvou fázích slabě, jsem spokojená. Mám 8 kilo dole, a to je slušný výsledek, moje očekávání to naplnilo dokonale. Zase se mi vrátil obličej a pas, oblečení mi bylo volné už po první fázi. Nejvíc mě na dietě překvapilo, že jsem necítila hlad. Do diety bych šla určitě znovu, jsem opravdu spokojená, cítím se moc dobře,“ pochvalovala si testerka Klera.

Škoda, že je konec

Testerka Inutec vstupovala do našeho testování programu Prodietix, aby „získala zpět ‚svoji‘ postavu, oblékla oblíbené džíny, cítila se lépe a mohla se opět těšit na plavky.“ A co od programu očekávala? „Především že zhubnu 5 až 10 kilo, zbavím se pneumatik v pase a vylepším si sebevědomí,“ napsala před začátkem testování. Jak se jí přání splnila?

Co se kilogramů týče, výsledek dokonce všechna očekávání předčil. Inutec vstupovala do testování s 75 kily, po 6 týdnech hubnutí s Prodietix ručička na váze ukazovala úžasných 64 kilogramů!

„Musím se přiznat, že první týden nebyl jednoduchý. Nejhorší byla moje chuť na čokoládu, sušenky, zákusky. Hlad rozhodně nepociťuji, jídla mi chutnají. Příprava je snadná, moc mě baví,“ napsala testerka Inutec po první fázi programu. „Výsledky jsou viditelné a to mi dodává elán jít dál. Dokonce jsou mi volné kalhoty. Cítím se lehčí,“ pochvalovala si.


Inutec shodila ze všech testerek nejvíce kilogramů! Po skončení programu Prodietix vážila o 11 kg méně!

Také ve druhé fázi šla kila dolů. A jak Inutec hodnotí celé testování a program Prodietix?

„Až mi je líto, že už je konec, klidně bych pokračovala dál. Teď se musím přesunout na běžný režim, ale nějaká jídla si objednám, protože například vanilkový krém nebo palačinky mi skutečně chutnaly a chci je jíst dál. Do programu bych určitě šla znovu, cítím se skvěle, lehčí na těle i na duši. Zhubla jsem skoro 11 kilo a to je skutečně znát i na mém sebevědomí. Možná bych ještě pět kilo dolů chtěla. Během diety jsem si také upravila pitný režim a začala jsem pít tak, jak se má, což je podle mě také hodně pozitivní. Já dietu Prodietix doporučuji kudy chodím, je opravdu skvěle propracovaná, stačí se držet návodu, nelze udělat chybu a vysněná váha je na dosah,“ zhodnotila testerka Inutec.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat