Komentáře k článku

Misa 16.03.2021

Já jsem s nechala udělat all on 4 u https://vse-na-4-implantatech.eu/ a o chrup se mi stará velmi dobře a snadno, žádné potíže. A můžu jíst cokoliv co chci.

Eva 22.07.2019

*1*Já se o svůj zubní implantát starám stejně jako o moje zuby s musím říct, že pomalu zapomínam jakej z zubů je můj- Za to díky www.dsmile.cz. Každopádně souhlasím, že o zuby se musí starát a hlavně včas!;-)

ovace 12.07.2019

zuby si čistím poctivě každý den

jenicek54 09.07.2019

mohl jsem si vybrat. chodit po ochrnutí, nebo mít zuby. chodím

Jarda 07.07.2019

Není péče o zuby jako péče. Mnozí říkají pečuji, místo aby přiznali "kazím si je pastou". Jeden ze začátků péče je zde: https://terapie.zdrave.cz/urinoterapie-lecba-moci/ Zkouším jistě 8 let, funguje. Jsem chválen za práci s mezizubním kartáčkem, který jsem viděl jedenkrát, u dcery, dále jen za vzornou péči o svůj chrup. Pravda bývá často jinde, než nám radí Malí Bohové.

helus 06.07.2019

O zuby se snažím starat co nejlépe.

vera 06.07.2019

Se svými zuby problém nemám. Na zubního lékaře nesvádím případné potíže. S implantáty mít problém budu. Nebudu je mí z čeho zaplatit.

nea 06.07.2019

Se zuby mám problémy i když se o ně starám.

pomnenka 06.07.2019

S implantaty nemam problem na rozdil od vlastnich, neni pravdou tvrzeni zubaru, ze za spatne zuby si muze kazdy sam, velice casto je to jejich vina za spatne leceni.

konatovka 06.07.2019

O zuby se starám jak nejlépe to jde a to díky mému skvělému zubaři, který mě naučil techniku čistění zubů, takže nemám žádné kazy a i v důchodu mám všechny moje zuby. Na kontroly chodím pravidelně a zároveň také k zubní dentistce dvakrát za rok. Já si myslím, že hodně záleží jaký je zubař, nemám dobrý případ z rodiny, kdy právě lékař zanedbal péči o zuby a rodina ho musela změnit, ovšem že je to stojí hodně peněz, protože neměl dentistku ani je k ní neposlal. :-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat