Komentáře k článku

konatovka 06.07.2019

O zuby se starám jak nejlépe to jde a to díky mému skvělému zubaři, který mě naučil techniku čistění zubů, takže nemám žádné kazy a i v důchodu mám všechny moje zuby. Na kontroly chodím pravidelně a zároveň také k zubní dentistce dvakrát za rok. Já si myslím, že hodně záleží jaký je zubař, nemám dobrý případ z rodiny, kdy právě lékař zanedbal péči o zuby a rodina ho musela změnit, ovšem že je to stojí hodně peněz, protože neměl dentistku ani je k ní neposlal. :-O

pomnenka 06.07.2019

S implantaty nemam problem na rozdil od vlastnich, neni pravdou tvrzeni zubaru, ze za spatne zuby si muze kazdy sam, velice casto je to jejich vina za spatne leceni.

nea 06.07.2019

Se zuby mám problémy i když se o ně starám.

vera 06.07.2019

Se svými zuby problém nemám. Na zubního lékaře nesvádím případné potíže. S implantáty mít problém budu. Nebudu je mí z čeho zaplatit.

helus 06.07.2019

O zuby se snažím starat co nejlépe.

Jarda 07.07.2019

Není péče o zuby jako péče. Mnozí říkají pečuji, místo aby přiznali "kazím si je pastou". Jeden ze začátků péče je zde: https://terapie.zdrave.cz/urinoterapie-lecba-moci/ Zkouším jistě 8 let, funguje. Jsem chválen za práci s mezizubním kartáčkem, který jsem viděl jedenkrát, u dcery, dále jen za vzornou péči o svůj chrup. Pravda bývá často jinde, než nám radí Malí Bohové.

jenicek54 09.07.2019

mohl jsem si vybrat. chodit po ochrnutí, nebo mít zuby. chodím

ovace 12.07.2019

zuby si čistím poctivě každý den

Eva 22.07.2019

*1*Já se o svůj zubní implantát starám stejně jako o moje zuby s musím říct, že pomalu zapomínam jakej z zubů je můj- Za to díky www.dsmile.cz. Každopádně souhlasím, že o zuby se musí starát a hlavně včas!;-)

Misa 16.03.2021

Já jsem s nechala udělat all on 4 u https://vse-na-4-implantatech.eu/ a o chrup se mi stará velmi dobře a snadno, žádné potíže. A můžu jíst cokoliv co chci.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat