Komentáře k článku

Daniela 13.08.2019

Doktoři jsou hned hotoví. Měřím 185 cm a vážím 120kg. Jsem oplácaná, ale ne tlustá. A dokud jsem doktorce nesdělila svou váhu, tak ji neřešila, ovšem hned po té mi doporučila bandáž žaludku, jako kdybych byla nějaká širší než delší obluda.

helus 13.08.2019

Mám nadváhu.Nebojím se.

Jarda 13.08.2019

Nechci polemizovat, ale dávám tvrzení za pravdu. Tyhle informace znali v Číně před 5,000 let a dosud se nic nezměnilo, lidstvo se mění pomaleji. Jen rychle zapomínáme.

nea 13.08.2019

Plácáte nesmysly tak jako skoro ve všech vašich článcích. To by lidé kteří jsou kost a kůže neměli tyto zákeřné nemoci. Zamyslete se nad sebou o čem píšete. Chce to aspoň trošinku uvažovat.

v. nea 13.08.2019

Vaše poslední věta - zkuste se jí řídit, než něco napíšete...

aster 13.08.2019

Dneska už i blbec ví, že nejpodstatnější a taky nejtěžší při léčbě rakoviny je obnovit přirozenou imunitu organizmu - jen autorka to asi neví...je velký rozdíl mezi obezitou a nadváhou - onkologové nevidí rádi diety a hubnutí, mírnou nadváhu naopak podporují - proč asi? Obezita je nevhodná proto, že tuková tkáň produkuje estrogen, a to je problém u některých nádorů prsu, kdy má nádor tzv. hormonální receptory a estrogen je pro ně "výživa" a nestačí jen vyřadit z provozu vaječníky - u rakoviny tlustého střeva je to jasné, proč to vadí, to není třeba rozebírat. Ovšem hubenost je snad ještě horší - ne každý snáší dobře léčbu, která je někdy dost drastická a není čas čekat, až se organismus "dá dohromady".

xxkouckaxx 13.08.2019

pěkná blbost , rakovina si nevybírá - tlustý nebo hubený , tý mrše je to bohužel jedno >:(

aster 12.08.2019

Hm, a co tedy hraje roli u hubených lidí, kteří dostanou rakovinu prsu nebo tlustého střeva?

konatovka 12.08.2019

S váhou nemám ani v důchodu problém, protože jsem zhubla, s obezitou bych se těžko srovnávala, protože vyvolává civilizační nemoci. Jenže nemoc si někdy nevybírá, klouby už také nejsou jak zamlada. :-O

Když vidím obézního člověka, hned mě napadnou klouby. Problém s obezitou nemám, ale člověk nikdy neví, jestli se rakovina neobjeví. Zde bych řekla, že hraje roli i dědičnost.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat