Komentáře k článku

Když vidím obézního člověka, hned mě napadnou klouby. Problém s obezitou nemám, ale člověk nikdy neví, jestli se rakovina neobjeví. Zde bych řekla, že hraje roli i dědičnost.

konatovka 12.08.2019

S váhou nemám ani v důchodu problém, protože jsem zhubla, s obezitou bych se těžko srovnávala, protože vyvolává civilizační nemoci. Jenže nemoc si někdy nevybírá, klouby už také nejsou jak zamlada. :-O

aster 12.08.2019

Hm, a co tedy hraje roli u hubených lidí, kteří dostanou rakovinu prsu nebo tlustého střeva?

xxkouckaxx 13.08.2019

pěkná blbost , rakovina si nevybírá - tlustý nebo hubený , tý mrše je to bohužel jedno >:(

aster 13.08.2019

Dneska už i blbec ví, že nejpodstatnější a taky nejtěžší při léčbě rakoviny je obnovit přirozenou imunitu organizmu - jen autorka to asi neví...je velký rozdíl mezi obezitou a nadváhou - onkologové nevidí rádi diety a hubnutí, mírnou nadváhu naopak podporují - proč asi? Obezita je nevhodná proto, že tuková tkáň produkuje estrogen, a to je problém u některých nádorů prsu, kdy má nádor tzv. hormonální receptory a estrogen je pro ně "výživa" a nestačí jen vyřadit z provozu vaječníky - u rakoviny tlustého střeva je to jasné, proč to vadí, to není třeba rozebírat. Ovšem hubenost je snad ještě horší - ne každý snáší dobře léčbu, která je někdy dost drastická a není čas čekat, až se organismus "dá dohromady".

nea 13.08.2019

Plácáte nesmysly tak jako skoro ve všech vašich článcích. To by lidé kteří jsou kost a kůže neměli tyto zákeřné nemoci. Zamyslete se nad sebou o čem píšete. Chce to aspoň trošinku uvažovat.

v. nea 13.08.2019

Vaše poslední věta - zkuste se jí řídit, než něco napíšete...

Jarda 13.08.2019

Nechci polemizovat, ale dávám tvrzení za pravdu. Tyhle informace znali v Číně před 5,000 let a dosud se nic nezměnilo, lidstvo se mění pomaleji. Jen rychle zapomínáme.

helus 13.08.2019

Mám nadváhu.Nebojím se.

Daniela 13.08.2019

Doktoři jsou hned hotoví. Měřím 185 cm a vážím 120kg. Jsem oplácaná, ale ne tlustá. A dokud jsem doktorce nesdělila svou váhu, tak ji neřešila, ovšem hned po té mi doporučila bandáž žaludku, jako kdybych byla nějaká širší než delší obluda.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat