Probiotika nepodceňujte. Pomohou s trávením i hubnutím

Probiotika bychom měli do svého jídelníčku zařadit všichni. Pomáhají totiž udržovat v kondici střevní mikroflóru, která pak ovlivňuje řadu dalších aspektů našeho těla - spojena je například s imunitním systémem, ale i psychickou pohodou. Nejste si jistí, zda jich máte ve stravě dostatek, případně se zrovna potýkáte se střevními problémy či užíváte antibiotika? Můžete sáhnout i probitikách z lékárny. Třeba po Biopronu Forte, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!


Probiotika najdete i ve stravě, ovšem při některých situacích se vyplatí sáhnout po těch z lékárny. Skvělým tipem je Biporon Forte, který obsahuje i důležitá prebiotika.

Boj s jakýmikoliv střevními onemocněními je pro tělo vyčerpávající. Narušená střevní mikroflóra umožňuje patogenům šířit se v těle, jsme lehce napadnutelní viry, bakteriemi či toxiny. Právě k obnovení střevní mikroflóry přispívají probiotika, přátelské bakterie žijící ve střevech, které příznivě ovlivňují naše zdraví, zejména trávení, a zlepšují vstřebávání některých živin, peristaltiku střev a mnoho dalšího.

Pomoc nejen na cesty

Probiotika Biopron Forte jsou doplněna o prebiotika sloužící zároveň jako potrava pro probiotika, případně např. kvasinku S. Boulardii. I proto je jejich účinnost na naše střeva tak vysoká. Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky. Jak se jim tento doplněk stravy osvědčil?

„Konečně jsem neměla na dovolené zažívací obtíže. Probiotika Biopron Forte účinkují velmi rychle a pomohou proti různým trávicím nepříjemnostem - cestovní stres, změna prostředí, jiná strava... Určitě se vyplatí užívat tabletky dlouhodobě. Nezpozorovala jsem na sobě žádné vedlejší účinky, napsala testerka Verdona.


Biopron Forte ochránil naše testerky nejen na cestách. SKvěle se hodí i při léčbě antibiotiky.

„Uvítala jsem možnost otestovat probiotika Biopron Forte, protože již delší dobu mám problémy se zažíváním, nadýmáním a zvláště letní grilovačky dávaly mým střevům zabrat. Zkoušela jsem již dříve i jiné produkty, ale Biopron Forte se mi osvědčil, trávení se zlepšilo a mohu určitě doporučit i ostatním, kteří mají střevní problémy, protože funguje spolehlivě,“ přidala se testerka jijina.

„Probiotika Biopron jsem začala užívat zároveň při léčbě antibiotiky. Vždy mi antibiotika rozhodila zažívání, spolu s probiotiky Biopron ale byla konečně léčba bez problémů. Jsou zároveň skvělá i jako prevence na dovolenou, kde vím, že budu konzumovat nová jídla, která by mému zažívání nemusela udělat dobře, chválila testerka werushka2710.

„S Biopronem máme dlouholeté zkušenosti. Poprvé mi ho doporučila paní magistra v lékárně a od té doby s námi putuje na všechny dovolené - nejen ty zahraničí, protože i v místní hospůdce může nakládaný hermelín stát o chvíli déle na sluníčku nebo klobáska z grilu se přichomýtne k nějaké nedobrotě. Biopron nás vždycky ochránil. Nikdy jsme k žádné újmě nedošli. Oceňuji i variantu, která je vhodná při užívání antibiotik - kdo zažil vaginální mykózu při antibiotikách, ví, o čem mluvím. Takže super, nešetřila chválou testerka magic11.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat