Komentáře k článku

Lenka 08.10.2019

Pro autorku i některé čtenáře - správně je "sushi", ne "suschi", a je středního rodu, to sushi (takže "sushi je velmi vyhledávaná" opravdu ne :) ). Jinak když jsem sushi ochutnala prvně, nechápala jsem, co na to kdo vidí, ale pak jsem ho ochutnala znovu...a znovu...a znovu, a postupně jsem se dostala do fáze, kdy už jsem na něm téměř závislá a dávám si ho skoro každý týden. Ale samozřejmě každý milovník sushi má své oblíbené druhy a pak zase takové, které mu nejedou. Já mám třeba nejradši s lososem a s avokádem, naopak ho nemusím s tuňákem, se žlutou ředkví nebo s okurkou. Takže to chce otestovat více druhů. A taky každý podnik má jinak sladkou rýži (některé mají přeslazenou), jinak chutnou řasu nori atd. - prostě není sushi jako sushi.

helus 29.09.2019

Sushi nemám ráda.Nevzala bych ho do pusy.

Jura 28.09.2019

Ti nic, i já mám neoblíbená jídla, takhle narychlo mně napadá krupicová kaše, z tý bych asi hodil kachnu a to bez nadsázky, stačí když ji cítím a je mi zle. Pak klasika kdo byl na vojně obvykle nesmáší zemlbábu a nákyp.

aster Jura 29.09.2019

Tak to vám kdykoli "podepíšu" - krupicová kaše byla vždycky moje noční můra a zemlbábu a nákyp nesnáším - ani jsem nemusela být na vojně - nemám totiž ráda sladké, já radši kus masa.

konatovka 28.09.2019

Zde je suschi zdravé či né, to není pro mě důležité, protože mi nechutná a nikdy bych si ho nedala. Manžel si ho na oslavách občas dá.

nea 28.09.2019

Souhlasím naprosto s předchozím komentářem a už si začínám myslet, že je to u autorky úchylka. Snaží se zdramatizovat články do extrémů a plácá nesmysly.

Tohle nejím, ale určitě ochutnám. Všechno se musí zkusit.

Jura 27.09.2019

Neděste, zrovna když jsem se rozhodl že to musím v dohledné době ochutnat.

aster Jura 27.09.2019

Nebojte - tato autorka je zřejmě placena za strašení - klidně to zkuste a pro jistotu to pořádně zapijte slivovicí (nejlépe domácí) - to bakterie nepřežije XD mně dneska končí dovolená, poslední den byl tak super, že se nám nechce domů - mně žádné strašení nerozhází - jako horor mně stačí balení a vybalování *6*

Jura aster 28.09.2019

Tak přeji pohodový návrat do reality všedních dnů, mně štve když končí průměrná dovolená natož povedená. Ochutnat tuto specialitu samozřejmě zkusím, znáte ten pocit když víte z čeho to je a jak to vypadá že vám to bude chutnat? Tak doufám že bude.

aster Jura 29.09.2019

Návrat do reality je vždycky tak trochu horor - někdy nechápu, proč člověk jede na dovolenou, když ví, že se pak vrátí do ještě většího bince, než z jakého odjel - jdu vyskládat auto a když bude nejhůř, kouknu na fotky - snad mi to připomene, jak TAM bylo fajn. Nejvíc proto, že člověk nemusel do práce...;*(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat