Komentáře k článku

ovace 22.12.2019

věřím tomu

Siraellen 22.12.2019

musím jen souhlasit

Mutrmatka 22.12.2019

Dospěla jsem již do věku, kdy už tcyýni nemám a mohu jen vzpomínat na dobré chvilky. Je to úžasné a to co se tady píše má svou pravdu, též jsem to prožívala podobně. A tak hezké a spokojené vánoční svátky přeji všem

aster 22.12.2019

Tchyni jsem měla perfektní, bohužel už není. Letos budeme třetí Vánoce trávit s tchánem a mojí matkou - je to náročné, ale nejhorší je ten přesun se všemi věcmi tam a pak zase zpět - takové malé stěhování. Letos jsem se rozhodla co nejvíc věcí nachystat doma - právě jsem dosmažila kapra - normálně bych ho upekla, ale tchán ani matka pečeného nejí...v kuchyni to vypadá jako by tam bouchl granát a já to kašlu - i za tu cenu, že se za 4 dny vrátím do bince.

glady 23.12.2019

souhlasím

nea 23.12.2019

tchyní už nemám dlouho, ale nejen tchyně může být ten rušivý element

helus 25.12.2019

Tchýni mám velmi hodnou.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat