Komentáře k článku

helus 25.12.2019

Tchýni mám velmi hodnou.

nea 23.12.2019

tchyní už nemám dlouho, ale nejen tchyně může být ten rušivý element

glady 23.12.2019

souhlasím

aster 22.12.2019

Tchyni jsem měla perfektní, bohužel už není. Letos budeme třetí Vánoce trávit s tchánem a mojí matkou - je to náročné, ale nejhorší je ten přesun se všemi věcmi tam a pak zase zpět - takové malé stěhování. Letos jsem se rozhodla co nejvíc věcí nachystat doma - právě jsem dosmažila kapra - normálně bych ho upekla, ale tchán ani matka pečeného nejí...v kuchyni to vypadá jako by tam bouchl granát a já to kašlu - i za tu cenu, že se za 4 dny vrátím do bince.

Mutrmatka 22.12.2019

Dospěla jsem již do věku, kdy už tcyýni nemám a mohu jen vzpomínat na dobré chvilky. Je to úžasné a to co se tady píše má svou pravdu, též jsem to prožívala podobně. A tak hezké a spokojené vánoční svátky přeji všem

Siraellen 22.12.2019

musím jen souhlasit

ovace 22.12.2019

věřím tomu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat