Komentáře k článku

JK 27.01.2020

Proč v anketě není možnost, že člověk prostě nepije? Minimálně tedy každý den, když je zajímá to denní množství. Normálně člověk nepije, ale při příležitosti oslavy si klidně dá.

aster JK 27.01.2020

Protože to není IN - IN je pořád proti něčemu bojovat - proti normálnímu jídlu, proti chlastání (za což se považuje už 1 sklenka vína denně - lidé, kteří jdou ráno do práce ani víc pít nemůžou, zejména pokud jdou hned ráno za volant), proti tzv. nedostatku sexu apod. Normální život je asi považován za nudný.

nea 27.01.2020

Zase plácáte nesmysly. Genetika asi má vliv, ale nutno zohlednit i jiné faktory. Když dám příklad ze života že jsou dva bratří, jeden je naprostý abstinent a druhý je v hospodě víc než doma a u nealka tam nesedí............

ovace 27.01.2020

pivo si dám rád

Siraellen 27.01.2020

nepiji alkohol

helus 27.01.2020

To nebude v genech,ale úplně v něčem jiným.

aster 27.01.2020

Zdravím - zase je tu plno abstinentů - dámy a pánové, víte přece, že všeho moc škodí...*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat