Hřejivá předsevzetí pro šťastný nový rok

Znáte to – každý rok 1. ledna si mnoho z nás dává předsevzetí. Mnohdy naprosto nesmyslná: letos budu držet dietu (už pátou), budu více sportovat (začnu hned zítra) a budu se stravovat zdravě (tohle je poslední kousek cukroví). A ruku na srdce – pokaždé nám chuť plnit je vydrží tak tři týdny a pak je zase všechno při starém. Ale co si dát předsevzetí, která můžete dodržet? Tak aby ten nový rok byl opravdu šťastný a veselý!

Věnujte úsměv

Vždy, když se váš pohled střetne s někým jiným, usmějte se. Docela jistě se objeví úsměv i na druhé straně a oba budete mít hned mnohem hezčí den.

Buďte sami sebou

Neporovnávejte se s ostatními. Berte se takoví, jací jste, se všemi přednostmi i chybami.

Zbytečně se netrapte

Nepřemýšlejte zbytečně nad trapnými situacemi, které se staly. Jediný, kdo si na ně ještě vzpomene, jste vy!

Neusínejte naštvaní

Popřejte svým blízkým vždy dobrou noc. A to i když spolu zrovna nemluvíte nebo máte tichou domácnost. Tím ukážete, že i přesto vám na vzájemném vztahu opravdu záleží.

Neodkládejte věci na potom

Řiďte se heslem dvou minut. Pokud vám něco zabere jen dvě minuty, udělejte to hned, než abyste to odsouvali na později. Uvidíte, jak dobrý pocit budete z odvedené práce mít.

Nebojte se komplimentů

Když vám někdo složí kompliment, je v pořádku pouze poděkovat. Těšte se z dobrého pocitu a nepřemýšlejte o tom, jak kompliment oplatit.

Zavolejte rodičům

Až budete chtít příště s něčím poradit, dřív než začnete googlit, zeptejte se rodičů. Vás zájem a fakt, že o jejich rady stále stojíte, je velmi potěší.

Vyspěte se

Udělejte něco pro své tělo, a choďte spát dříve. Dobře vyspaní tak budete druhý den méně citliví na negativní vlny.

Projděte se

Projděte se každý den a za každého počasí na čerstvém vzduchu. Je to hotový zázrak! Vaše tělo se uvolní a nálada se vám zlepší.

Mějte dobrý den

Štěstí a dobrá nálada jsou z větší části věcí osobního postoje. Rozhodněte se proto každý den ráno, že nadcházející den bude šťastný a vy si ho užijete.

Užijte si volný čas

Dopřejte si oddechový čas a vypněte mobilní telefon. Vezměte si knížku nebo jděte na výlet. Důležité při tom je nepoužívat žádné sociální sítě a komunikační kanály. Uvidíte, že si vše užijete s mnohem větším prožitkem.

Tak vidíte, že dát si a nakonec i dodržet novoroční předsevzetí nemusí být vůbec těžké.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat