Komentáře k článku

nea 21.02.2020

Sláááááva konečně jeden článek v kterém s vámi v něčem souhlasím. Tato dieta je jako většina jen komerční trik a způsob jak z důvěřivců vylákat peníze i za cenu toho, že je tam určité zdravotní riziko.

Lucie K. 20.02.2020

Také nejsem zastáncem diet. Vše je o zdravém životním stylu. Zdravě jíst a pravidelně se hýbat, je mnohem lepší, než krátkodobé diety. To už bylo napsáno mockrát. Já už bych se do žádné diety nepouštěla.

xxkouckaxx 20.02.2020

každá dieta je něčím špatná

aster 20.02.2020

Podle toho bych musela být už dávno několikrát za rok přeražená na x kusů - v podstatě od konce dětství jím minimum sacharidů - nemám potřebu je jíst, žádnou dietu nedržím. Kosti mám pevné - kromě pár prasklých žeber (a to byly slušné rány) jsem nikdy nic zlomeného neměla a ta žebra mi vždycky srostla bleskově - naposledy loni v létě.Takže tomu nevěřím. :-p

Siraellen 20.02.2020

mě pomohla dělená strava

ovace 20.02.2020

zatím jsem ji nezkoušel

helus 20.02.2020

Nedodržuji dietu,ale nechápu proč by ji nemohli! Sport a dieta přece patří k sobě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat