Komentáře k článku

helus 20.02.2020

Nedodržuji dietu,ale nechápu proč by ji nemohli! Sport a dieta přece patří k sobě.

ovace 20.02.2020

zatím jsem ji nezkoušel

Siraellen 20.02.2020

mě pomohla dělená strava

aster 20.02.2020

Podle toho bych musela být už dávno několikrát za rok přeražená na x kusů - v podstatě od konce dětství jím minimum sacharidů - nemám potřebu je jíst, žádnou dietu nedržím. Kosti mám pevné - kromě pár prasklých žeber (a to byly slušné rány) jsem nikdy nic zlomeného neměla a ta žebra mi vždycky srostla bleskově - naposledy loni v létě.Takže tomu nevěřím. :-p

xxkouckaxx 20.02.2020

každá dieta je něčím špatná

Lucie K. 20.02.2020

Také nejsem zastáncem diet. Vše je o zdravém životním stylu. Zdravě jíst a pravidelně se hýbat, je mnohem lepší, než krátkodobé diety. To už bylo napsáno mockrát. Já už bych se do žádné diety nepouštěla.

nea 21.02.2020

Sláááááva konečně jeden článek v kterém s vámi v něčem souhlasím. Tato dieta je jako většina jen komerční trik a způsob jak z důvěřivců vylákat peníze i za cenu toho, že je tam určité zdravotní riziko.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat