Komentáře k článku

Siraellen 12.04.2020

ryby můžu jíst ve velkém

ovace 12.04.2020

ryby mám moc rád

glady 08.04.2020

mám ráda středomořskou stravu

nea 08.04.2020

Vy nás opravdu chcete zabít!!! Zase jednostranný pohled. Při nadměrné a časté konzumaci mořských ryb si zaděláváte na DNA. Jak říkám - všeho moc škodí i toho dobrého.

Pavel10 nea 10.04.2020

Když budou lidé většinou jedí ryby, mořské plody, tak za čas už nic nezbude.VŠE V MÍŘE A HLAVNĚ V ROZUMNÉ.A někd jedí většinou hlavně ryby a ono je jednoduší zabij někoho a sníd o koho se nemusíš starat.A navíc se ničí většinu v přírodě a hlavně v moři.Jak se v rozumné míře ale je to opačně a najednou už nebudou ani ty mořské plody a co budou ostatní potom jíst.

xxkouckaxx 08.04.2020

milkuji mořské ryby , ale bohužel si je dám kvůli ceně jen občas

aster 07.04.2020

Středomořská dieta neexistuje - to je blbost. Ti lidé tam jen žijí z toho, co mají k dispozici a co nim léta vyhovuje - plácáte tady blbosti - ve středomoří se jí kromě ryb a zeleniny hlavně jehněčí, selečí a telecí - drůbeží maso skoro vůbec - to je hlavně pro turisty *6*

helus 07.04.2020

Ryby mám velmi ráda.Škoda,že jsou tak drahé.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat