Komentáře k článku

helus 07.04.2020

Ryby mám velmi ráda.Škoda,že jsou tak drahé.

aster 07.04.2020

Středomořská dieta neexistuje - to je blbost. Ti lidé tam jen žijí z toho, co mají k dispozici a co nim léta vyhovuje - plácáte tady blbosti - ve středomoří se jí kromě ryb a zeleniny hlavně jehněčí, selečí a telecí - drůbeží maso skoro vůbec - to je hlavně pro turisty *6*

xxkouckaxx 08.04.2020

milkuji mořské ryby , ale bohužel si je dám kvůli ceně jen občas

nea 08.04.2020

Vy nás opravdu chcete zabít!!! Zase jednostranný pohled. Při nadměrné a časté konzumaci mořských ryb si zaděláváte na DNA. Jak říkám - všeho moc škodí i toho dobrého.

Pavel10 nea 10.04.2020

Když budou lidé většinou jedí ryby, mořské plody, tak za čas už nic nezbude.VŠE V MÍŘE A HLAVNĚ V ROZUMNÉ.A někd jedí většinou hlavně ryby a ono je jednoduší zabij někoho a sníd o koho se nemusíš starat.A navíc se ničí většinu v přírodě a hlavně v moři.Jak se v rozumné míře ale je to opačně a najednou už nebudou ani ty mořské plody a co budou ostatní potom jíst.

glady 08.04.2020

mám ráda středomořskou stravu

ovace 12.04.2020

ryby mám moc rád

Siraellen 12.04.2020

ryby můžu jíst ve velkém

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat