Komentáře k článku

Libby 04.08.2020

Jako dite jsem nechtela jist maso a vlastne zadne zivocisne produkty, ale rodice mne nutili, az mne zlomili. Posledni roky jsem jedla maso jen malo, ted uz vubec ne a citim se skvele a vypadam mnohem mladsi. Ale kazdy jsme jiny a potrebujeme trochu jine stravovani.

aster Libby 04.08.2020

Já jsem pravý opak - v dětství jsem musela jíst zeleninu, buchty, chléb s medem a jiné hrůzy (pro mně) a maso jen výjimečně - to byl názor mojí babky. Byla jsem věčně nemocná, podvyživená. Zásadní změna nastala až na vš, kdy jsem se začala stravovat sama - maso a mléko je pro mně základ - beru ho ze soukromé farmy, vím, jak vyrostlo, co jedlo a jsem zdravá, ale nebudu to nikomu vnucovat. Každému totiž svědčí něco jiného a mně štvou tyto "univerzální" recepty na zdraví a krásu :-)

aster 04.08.2020

Každému dělá dobře něco jiného - někomu maso nedělá dobře, tak je nesmysl, aby ho jedl. Jenže někomu zas nedělá dobře obilí, nebo větší množství zeleniny - ale vy to tady pořád lidem cpete, bez ohledu na cokoliv - prostě proto, že to nějaký magor vyhlásil za zdravé. Budu jíst to, co mi prospívá a tyto "rady" nechám těm, kteří jsou schopni takovým blbostem věřit *6*

Janík 04.08.2020

Ahoj. Maso moc nejím, a to z toho důvodu, že se mě po něm zvedá žaludek. Nevím čím to je. Někdy s chutí se pustím do jedění masa a během chvilky mi jde obsah žaludku nahoru. No a s těmi nemocemi. Nemám pocit, když nejím maso, že bych byla zdravější a mladší. i60

xxkouckaxx 04.08.2020

člověk je všežravec a tím se řídím celý život - trávu a zrníčka ať si zobkají ptáčci , nebudu jim to ujídat :-)

nea 04.08.2020

mám ráda maso a tak ho jím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat