Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

Nehubnu

Vasti1 10.09.2020

jak někdo nechce hubnout, tak je to asi špatně *4*

Frank 01.09.2020

To ale není vůbec nic nového. Člověk je založením všežravec a vynechat z jídelníčku maso je hovadina nejvyššího stupně. Mělo by to být ale maso bílé a ryby. Chtě bych vidět, kolik chlapů by žralo čekanku a jiné odporné stračky. V prvé řadě je třeba vyřadit bílou mouku a snížit spotřebu cukru. Tedy žádné rohlíky a pšeničný chléb. Jedině celozrný, žitný, samozřejmě bez alkoholu, kde je opravdu mnoho kalorií. O kdejakých knedlících a salátech s majonézou ani nemluvě.Hlavní problém je v hlavě, protože většinou co je zdravé moc nechutná. Ale člověk musí mít pevnou vůli a vím, o čem mluvím. Když ale najednou začnete denně shazovat kila, a kalhoty začnou být v pase hodně volné, začne vás to bavit, protože jsou to výsledky. Akorát je třeba začít.a mít pevnou vůli.

aster Frank 02.09.2020

Nikdy jsem dietu nemusela držet, což je výhoda - pravda je, že jsem celý život pořád v pohybu a jím to, co mi dělá dobře. Maso je základ mého jídelníčku od dětství - a to nejen kuřecí nebo krůtí, ale hlavně jehněčí a králičí - vepřové téměř nejím. Jenže my jezdíme pro maso (veškeré) na farmu, kde zvířata rostou přirozeně bez stimulantů a běhají venku (kromě králíků). Ryby výjimečně. Proti všem doporučením piju hodně mléka - nepasterizovaného - naštěstí ho trávím dobře, ale chápu, že každý takové štěstí nemá. Co nejím vůbec jsou sladkosti - nechutnají mi a bílé pečivo také ne. Zeleninu sezónní a málo - nedělá mi dobře.Takže nutriční terapeuti by ze mně asi vylítli do vývrtky, ale mně to takto vyhovuje a mému organizmu taky, protože jsem zdravá - jak dokládají preventivní prohlídky. Každý člověk je jiný a vyhovuje mu něco jiného - nemocní lidé se musí vyhýbat tomu, co jim škodí a zdraví lidé tomu, co jim nedělá dobře - a to není tak těžké poznat.

glady 01.09.2020

myslím, že mi nepomůže ani svěcená voda*1**1**1**1*

nea 01.09.2020

Jak může někdo, kdo neměl nikdy nadváhu radit s hubnutím, když v tom není studovaný?

xxkouckaxx 01.09.2020

už je to únavné - proč bychom měli sakra pořád hubnout ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat