Zhubněte rychle s nově naprogramovaným trávením

Našimi střevy se to hemží nespočetně bakteriemi, které stojí v cestě jakémukoli úspěchu při hubnutí. Ale jen s malou změnou se dokážete zbavit nejen bakterií, ale i nechtěných kil.

Žádný strach, abyste si nově naprogramovali střeva, nemusíte chodit ani k lékaři, ani do nemocnice. Zvládnete to jednoduše doma jen pomocí prostředků z lékárny a změnou stravy. U přeprogramování střev jde totiž o to, zbavit se špatných bakterií, které kromě jiného mohou způsobovat nárůst hmotnosti a špatný stav imunitního systému.

Odkud se berou „špatné“ bakterie

V průběhu evoluce se s ohledem na změnu stravy měnila také naše střevní kultura. Takzvané bakterie Firmicutes byly v našem střevě dříve životně důležité, protože disponovaly vlastností vytáhnout z potravin maximum energie a zásobit jí tělo. A protože naši předci jedli v zásadě méně, byly tyhle bakterie velmi dobrá věc, jak udržet člověka zdravého a fit. V dnešní době máme díky rozmanité nabídce potravin jídla víc než dost. Ale problém je, že bakterie firmicutes se dále starají o to, aby z našeho jídla získaly tolik energie, kolik je jen možné. Pokud ale jíme příliš cukru, který je bohužel v porovnání s dřívějšími dobami v téměř každé potravině, má to negativní efekt na naše tělo. Proto je důležité snížit počet bakterií.

Jak si naprogramovat střeva

Alfou a omegou nového programu vašich střev je správná strava. Zapomeňte na potraviny, které by mohly „krmit“ bakterie Firmicutes, místo toho je důležité jíst věci, které budou podporovat dobré bakterie. Pravidelně proto jezte ryby a libové maso, ovoce a zeleninu, artyčoky (které jsou velmi prospěšné i pro vaše játra!), rostlinné oleje (olivový, řepkový nebo lněný), pórek a čekanku. Z jídelníčku vyřaďte naopak hotová jídla a limonády, která jsou ideální živnou půdou pro „tlusté“ bakterie. Také výrobky z bílé mouky byste měli omezit a místo toho vsadit na celozrnné pečivo.  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat