Komentáře k článku

xxkouckaxx 15.09.2020

to mi přijde dost divné , když tělo nemá výživu , tak automaticky začne ukládat z pudu sebezáchovy tuky , tak jak můžete zhubnout ?

Cici xxkouckaxx 15.09.2020

To je rozšířený mýtus, resp. pro někoho výmluva, že tělo "sebezáchovně ukládá".

Tomáš xxkouckaxx 15.09.2020

Pokud jste v režimu půstu a tělo spálí zásoby glykogenu v játrech, pak sahá na tukového zásoby - hubnete tuk Při konzumaci jídla dochází k produkci inzulínu v těle. K ukládání tukových zásob dochází právě když je hladina inzulinu zvýšená Přerušovaný půst je nejšetrnější nebo spíše nejméně náročná forma půstu, ale současně se také výsledky dostavují nejpomaleji

Teri Tomáš 15.09.2020

Je to přesně, jak píše Tomáš, navíc je to pro tělo opravdu přirozené. Já tak jím přes 20 let, zhruba od svých12 let (to jsem samozřejmě vůbec nic o "přerušovaném půstu" nevěděla), kdy se mi podařilo přesvědčit rodiče, aby mi přestali nutit snídaně, když má moje tělo k jídlu ráno odpor. Takže začínám až pozdní svačinou nebo rovnou obědem. Většině lidí to asi bude vyhovovat opačně, tj. snídat normálně a nevečeřet, nebo si dát večeři velmi brzy, třeba v 17 hodin, a pak už nic. Je na každém, jak si to nastaví.

Aja Cici 15.09.2020

Take jsem to zkusila a byla jsem prijemne prekvapena. Ze zacatku se celkem nic nedelo, tak jsem zacala byt skepticka. Ale pozdeji jsem zacala hubnout a podarilo se mi zhubnout 14 kg. Jsem jiz v duchodu a tak si muzu cas jidla lepe rozvrhnout nez kdybych chodila do prace. Takze snidam pozdeji, neco k obedu a vecer naposledy v 17.00 hodin a jim pomerne hodne, ale jen 3x denne po dobu 8 hodin. Vahu si ted porad drzim.

aster 15.09.2020

Já se živím - mimo jiné - také fyzickou prací venku. Takový půst je pro mně nepřijatelný. Takové experimenty jsou pro lidi, kteří celý den vysedávají v kanceláři - já mám na kancelářskou práci večery, případně odpoledne. Naštěstí zatím hubnout nepotřebuju *6*

Tomáš aster 16.09.2020

Půsty drží velmi často vrcholoví sportovci, kulturisté apod. Sparťané také ctily půst a využívali jej všechny kultury světa. To jen my moderní lidé s všudesevyskytující cukrovkou, rakovinou, obezitou si myslíme jak máme všecko nejlepší ...

aster Tomáš 16.09.2020

Víte, já se držím jednoduchého schématu - nepřežírat se. V životě jsem neměla ani nadváhu - pracuji fyzicky 7 měsíců venku - jako zahradní architekt a realizátor - co vymyslím, to se svými pracovníky zasadím - a ukládám kameny. A jsem zdravá - nemám ani vysoký TK, ani cukrovku, ani zvýšený cholesterol apod. Ano, měla jsem nádor v prsu - před 9 lety - ale ten nádor měl hormonální receptory a také jsem měla zatížení v tomto směru v rodině. Je mi jedno, co dodržují vrcholoví sportovci - když jim to prospívá, ať tak činí - to je v pořádku - já se ale hodlám držet svých osvědčených postupů a mezi ně hladovění rozhodně nepatří - a ještě něco - měl byste vědět, že každý člověk je jiný, a co jednomu prospívá, může druhému uškodit a tyto články zde na tomto slepičím serveru jsou někdy nejen zavádějící, ale přímo nebezpečné.

jana kratochvílová 15.09.2020

ano byla rada

Milus 15.09.2020

Ja drzim prerusovany pust 8-16 mesic a jim trikrat denne,naposledy v 16 hodin a zhubla jsem bez pocitu hladu 6 kilogramu.

MK 16.09.2020

JA ZKUSILA PŘÍSNĚJŠÍ 18:6 A NĚJAK TO NEZABÍRALO

Marcela 16.09.2020

Dobrý den, může mě prosím, někdo napsat nějaký jídelníček? Jestli jste si počítali kalorie, jak velké porce? Děkuji

Věra Marcela 16.09.2020

Mám vyzkoušeno, pomáhá a žádný jojo efekt. Můžete jíst co chcete a kolik chcete. On se totiž žaludek docela stáhne, takže stejně do něj najednou toho moc nedostanete. Když budete mít chuť na sladké nebo tučnější není problém (samozřejmě né po kilech). Nejedná se totiž o dietu ale životní styl, a tělo potřebuje všechny látky.

Zuzlalina Věra 16.09.2020

A takto půst dodržovat každý den nebo jen např. pár dní v měsíci?

nea 16.09.2020

zabere jen na malé procento lidí a jojo efekt se může ukázat až později, ale o to intenzivněji

kamila76 22.09.2020

Toto jsem nikdy nezkusila - bojím se, že bych nevydržela.

Siraellen 14.03.2021

Nikdy jsem to nezkoušela

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat