Dlouhodobě vydržet u cvičení maří klasické chyby

Velice často se setkávám s otázkou, kde beru neustále chuť a motivaci ke cvičení. Můj názor je takový, že si každý musíme najít nějaký důvod sám, nějakou motivaci. Pokud se do cvičení budete nutit, nikdy u něj nevydržíte. Kdo by přece chtěl dlouhodobě dělat něco, co nesnáší?

1. Cvičíte, ale nebaví vás to.

Přesně jak jsem říkala v úvodu, kdo by chtěl dělat něco, co ho nebaví, a dělat to pravidelně a dlouhodobě? Nikdo. Pokud se v posilovně necítíte komfortně a nebaví vás to, nechoďte tam, pokud se nutíte běhat každý den, ale každý kilometr je pro vás utrpení, tak to nedělejte. Nevíte, jak to změnit? Zkuste prostě něco úplně jiného, nějaký jiný sport, nebo místo cvičení v posilovně zkuste cvičit doma.Co třeba zkusit brusle, kolo, tenis? I v zimě lze dělat spoustu sportů, třeba běžky, lyžování, bruslení nebo chodit na dlouhé procházky.

2. Neustále si říkáte, že na cvičení nemáte čas.

Odpověděla jste si na tuhle otázku ANO? Zrovna čtete můj článek, mohla jste si místo toho dát 5minutové protažení. Čas je asi nejčastější výmluva, kterou ve svém okolí slýchám. Můj den má také 24 hodin, jako ten váš. Studuji vysokou školu, pracuji v advokátní kanceláři jako právní praktikantka, do toho se věnuji osobní tréninkům, vytvářím online obsah a ještě tu pro vás připravuji článek. Stíhám cvičit? Samozřejmě, jsem pánem svého času a vždy si raději hodinu zacvičím a udělám pro sebe něco dobrého, než abych večer seděla hodinu u televize. Je to o prioritách. Zkuste dát na 1. místo sebe a uvidíte, co se bude dít za zázraky.

3. Dáváte si moc vysoké cíle

Máme to v sobě zakořeněné, chceme všechno a chceme to hned. Takhle to ale nefunguje, ani u cvičení, ani v businessu, ani nikde jinde.
Užijte si celou cestu k vaší transformaci a buďte trpělivé, dejte tomu čas a užijte si každé kilo, které zhubnete, užijte si moment, když zjistíte, že šaty, které jste měla minulý rok na sobě jsou vám volné, užijte si vaši cestu! Pomohl vám některý z mých tipů?

Pojďte si zacvičit   

   Pojďte si zacvičit se Sabčou








Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat