Zlepšete si v zimě kondičku pohodovým cardio tréninkem

Možná ještě někteří z vás žijí v domnění, že zimní období je pro nás kritičtější část roku. Vyrazit ale přece můžete na nějaký výlet do hor! A nebo co zkusit zimní sporty?

Mám tu pro vás pár tipů, jak se v zimě udržet v kondici!

Zimní sporty

To, že je venku pod nulou přece neznamená, že musíme zůstat zalezlí doma!
Ba naopak – zimní měsíce jsou ideálním obdobím na sportování venku.
Zkuste třeba vyrazit někam na běžky nebo na brusle na zamrzlý rybník. Pokud to půjde, vyzkoušejte běh, který je v zimních měsících příjemnější, než když je venku 30 stupňů, a nebo si zabalte svačinu na cestu a vydejte se někam do hor na výlet, vždyť naše česká příroda je tak krásná!

Domácí kardio

Pokud jste přeci jen zimomřivec a nechce se vám chodit do posilovny na pás, tak máte stále možnost zacvičit si kardio z pohodlí svého obýváku. Vyzkoušejte třeba domácí kardio trénink od naší Sabči. 

Silový trénink

Jak už asi jistě všichni víme, tak silový trénink prokládaný kardiem je nejefektivnější na spalování tuků! Do silového tréninku se můžete pustit jak v posilovně, tak doma, stačí, když si domů pořídíte pár jednoručních činek, a trénink může začít!

Pokud se chystáte, že zimu využijete ve svůj prospěch a začnete více sportovat, nezapomeňte na dostatečnou regeneraci, naše tělo je přece jen v zimě v úspornějším režimu, a když to budete přehánět, může se to projevit na slabší imunitě a můžete dostat třeba chřipku. Proto je samozřejmě důležité dbát na správnou regeneraci.

Bylo pro vás cvičení přínosem? Označte mě #zdravesesabcou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat