Cesta ke štíhlému břichu v domácích podmínkách

Žádné drastické diety, ani žádné drahé fitness studio – na cestě k břichu bez tuku nepotřebujete ani jedno. Ploché břicho získáte i v domácích podmínkách.

Pokud byste rádi trochu zmenšili svůj obvod pasu, vyplatí se poohlédnout se ve skříních po následujících přípravcích. V rámci zdravé životosprávy a s pomocí cílených cviků zmizí váš záchranný kruh skoro sám.

Kokosový olej

Ve srovnání s rostlinnými oleji jako je sezamový nebo olivový obsahuje kokosový olej ještě takzvané triglyceridy se středním řetězcem. Jejich přednost je v tom, že jsou lehce stravitelné a játra je dokážou přeměnit na energii. Kromě toho neukládají žádný tuk, ale naopak stimulují metabolismus, takže s tukem na břiše účinně bojují.

Uvolnění

Chronický stres výrazně přispívá k tomu, že přibíráme. Zvýšená hladina kortizolu (stresového hormonu) zvyšuje i naši touhu po jídle a zpomaluje metabolismus. Najděte si proto nějako protistresovou terapii, která vám pomůže na starosti rychle zapomenout a uvolnit se. Ať už je to joga, meditace nebo horká vana – i tak malé věci mohou pomoci odbourat stres a tuk na břiše.

Zelený čaj

Zvykněte si vypít každý den zelený čaj. Látky v něm obsažené totiž podporují metabolismus a pomáhají játrům spalovat tuky. Studie také ukázaly, že na to, aby byl výsledek opravdu patrný, je potřeba vypít čtyři až pět šálků denně. Přitom je ale důležité, abyste čaj připravovali vždy čerstvý.

Hodně spánku

Jednoduchá cesta, jak ztratit tuk na břiše, je dostatek spánku. Dbejte na to, abyste spali každou noc alespoň osm až devět hodin. Jen tak zůstane hladina inzulinu a stresových hormonů na zdravé úrovni. Kromě toho má tělo dostatek času spálit během spánku dostatek kalorií a během dne pracovat efektivněji.

Kurkumin

Žlutá látka, kterou najdete třeba v koření kurkuma, má protizánětlivý účinek. S pár kapslemi denně nebo čerstvým práškem do každého jídla podpoří kurkumin látkovou výměnu. Pro optimální výsledek by měly kapsle obsahovat alespoň 95 procent látky.

Voda

Vypitím alespoň osmi sklenic vody denně pomáháte trávení, zmírňujete nadýmání a podporujete metabolismus. Pokud navíc všechny sladké nápoje nahradíte vodou, můžete tím výrazně snížit i příjem kalorií. A už jenom tohle samo o sobě zajistí, že budete hubnout.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat