Aby vás ostatní už nenaštvali

Také vás vaše okolí pěkně štve? Známe to všichni! Občas každý z nás potká někoho, kdo dokáže zkazit i tu nejlepší náladu. Existuje ale jistá strategie, jak tomu přecházet.

Nic nedokáže dobrou náladu zkazit tak spolehlivě, jako nějaký člověk. Ať už z blízkého okolí, nebo úplně cizí člověk v supermarketu, lidé jsou v tomto zkrátka jedničky. Občas jsme netrpěliví a podráždění, a pak už stačí jenom trošku „opepřit“ a pomalu skáčeme z kůže. Ale stačí jedna malá změna ve vašem životě a bude po problému.

Jak si zachránit dobrou náladu

Existuje cesta – a je léty prověřená – která vám téměř stoprocentně pomůže. Je to smích. Vždycky nastane situace, kdy se lidé nebudou chovat podle našich představ – málo pozorně, nedostatečně ohleduplně, nebo dokonce nepřátelsky. Na tom my nemůžeme bohužel nic změnit. Ale změnit můžeme náš postoj, a hlavně naši reakci! Necháme si zkazit náladu? Přistoupíme na „hru“ druhého a vezmeme si jeho chování osobně? To rozhodnutí je na nás. A pokud se máte rozhodnout mezi rozčilováním se nebo smíchem – bude volba všech asi jasná.

Proč smích funguje

Samozřejmě nám některé situace k smíchu zas tolik nepřijdou a reagovat na ně smíchem není úplně vhodné. Ale mluvíme to všech těch běžných denních maličkostech, které nás rozčilují mnohdy naprosto zbytečně. V takových situacích je smích nejlepší pomocník. A to i přesto, že se občas budeme muset do toho smíchu nutit. Uvidíte, že už za pár minut se budete cítit mnohem lépe. Nemluvě o tom, jak „útočníka“ svým smíchem naštvete 😉







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat