Nedělejte zásadní chyby při nákupu

Postupně se vracíme k normálnímu životu, a tak je zpátky i jedna z nejoblíbenějších činností většiny Čechů – nákupy. Konkrétně v jednom nejmenovaném obchodním domě s nábytkem a bytovým vybavením, který je jako vstup do jiné dimenze, čas zde plyne jinak a platí jiné zákonitosti. Kdo se vyzná, nemusí se bát. Jen je třeba dát si pozor na začátečnické chyby.

Švédský obchod se stal celosvětovým fenoménem. A ačkoli e-shop fungoval i během pandemie, tak nějak jsme cítili, že to není ono. Do tohohle obchodu se prostě musí zajít osobně. A tak hned s opětovným otevřením nejednoho z nás začaly svrbět prsty a hned bylo potřeba zajet na nákup.

Pokud vás nákup teprve nebo zase čeká, máme pro vás několik tipů, jak ho zvládnout bez úhony.

Napište si seznam

Pozor – v žádném případě si nepište nákupní seznam! Ne, nezbláznili jsme se! Jednak ho stejně nedodržíte a jednak potřebujete seznam, co naopak nekoupit! A pokud ho nemáte, pak se nedivte, že stojíte u pokladny s vázou, skleničkami, lisem na česnek a úžasně roztomilými polštářky do obýváku (nebo kamkoli – ty se hodí vždycky). Doma pak zjistíte, že celý nákup zabírá dobrou polovinu vašeho dvoupokojového bytu.

Nevracejte se

Úplně největší chyba je využít frontu u pokladen k tomu, ještě se jen rychle podívat na… (doplňte si sami). To můžete udělat třeba v obchodě s potravinami, ale nakupovat v „tady“ ve spěchu rozhodně nechcete. Nechtějte zažít tu paniku, která ve vás bude narůstat, až zjistíte, že v celém oddělení jste už sice sami, ale pořád jste si ten správný koberec nevybrali. No ale zase v nejhorším je kde přespat.

Změřit si kufr

Rozhodně si ještě doma nebo nejpozději na parkovišti změřte kufr. Věřte, tuhle informaci budete potřebovat.

Zkontrolujte si balení

A nemyslíme tím, zda není poškozené. Myslíme tím, abyste si pečlivě zkontrolovali, z KOLIKA kusů se nábytek skládá! Pak se nebudete doma divit, kam k té komodě zmizely šuplíky.

Oholte si nohy

Pokud po nákupu nebude žádný sex, pak jste udělali něco špatně. Hádka v obchodě (nejpozději v oddělení dekorací a nepotřebných „pičičmundiček“) je totiž povinná! A jestli ji vynecháte, jeli jste na celý nákup úplně zbytečně, protože se připravíte o nejkrásnější vedlejší efekt tohoto modrožlutého světa. Třeba v novém povlečení, mezi 12 plyšovými polštáři nebo na novém jídelním stole, který se – aha! – do vaší kuchyně nevejde…

Zdroj: názor (a zkušenosti) autora, realsimple.com






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat