Komentáře k článku

Václav 29.09.2021

Používám bylinky a již dva roky sem neměl chřipku.Předtím jsem bral neustále léky na angínu a pojídal antibiotika.Tím to skončilo mám roztroušenou sklérosu a tím musím užívat léky což mě štve,ale na vše ostatní používám byliny.Bolesti zad, svalů,nervy,játra,ledviny,trombozu aj.

Petr 29.09.2021

Mohu jen doporučit. Zlepšení pociťuji jak co se týká lepší nálady a celkové pohody, tak i v tom, že se víc těším s ženou do postele. Nevím, jestli to je způsobené celkovou lepší náladou, nebo to působí i dole :-). Kotvičník užívám jako čaj. Připravuji jej podle návodu na www.kotvicnik.cz

xxkouckaxx 30.09.2021

myslím , že fungují

Siraellen 30.09.2021

věřím tomu , že to funguje

XiXao 30.09.2021

Kotvičník z lékárny zcela určitě nefunguje. Je to jen jakési smetí. Kupujte přímo od ověřeného bylinkáře. Bude to ale cca 10x dražší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat