Naordinujte partnerovi kotvičník. Bude mít více energie ve dne i v noci

Chcete dát své drahé polovičce dárek, který potěší vás oba? Sežeňte mu kotvičník neboli tribulus! Tenhle přírodní doplněk stravy zvyšuje hladinu testosteronu, podporuje sexuální touhu, zbavuje vyčerpání a posiluje imunitu.

Váš partner chodí domů unavený, podrážděný a bez nálady? A co hůř – kromě energie mu chybí i chuť na sex? Tak s tím je třeba něco dělat. Co kdybyste mu „podstrčila“ prostředek, který tyto problémy rázně vyřeší? Je jím tribulus!

Pomoc z přírody

Kotvičník zemní neboli tribulus je pro své účinky jednou z nejoblíbenějších bylin na světě. A to bez nadsázky. Využívali ho již starověcí léčitelé v Indii, Mezopotámii a Čině, přičemž ho označovali za zázrak alternativní medicíny. S tímto tvrzením se ztotožňují i odborníci, kteří ho jako doplněk stravy vřele doporučují. Proč přesně je tak jedinečný?

Vzpruha i pro to nejlínější libido

Vědecké výzkumy se shodují v tom, že kotvičník zvyšuje hladinu testosteronu o celých 30 procent, čímž stimuluje sexuální touhu, aktivitu, výkon i potenci. Velice příznivý vliv má také na kvalitu spermií, proto značně přispívá k léčbě neplodnosti. Zároveň předchází onemocnění prostaty a obecně harmonizuje organismus. Vypadá to jako medikament, který byste doma oba uvítali? Zajímavých schopností má tribulus víc…

Povolený doping pro sportovce

Je prokázáno, že kotvičník zbavuje únavy a vyčerpání. Souběžně posiluje imunitní systém a zpomaluje biologický proces stárnutí. Zvláště vhodný je pro sportovce, neboť pro svůj vysoký obsah saponinů zvyšuje svalovou sílu, urychluje regeneraci po náročném cvičení a podporuje budování svalů. Nelze mu odepřít ani jisté kosmetické zásluhy, protože omezuje zarudnutí pokožky a zabraňuje rozvoji vyrážek a ekzémů. Lékaři se domnívají, že představuje i prevenci rakoviny, přičemž zachovává správný chod trávení, mírní kašel a snižuje hladinu cukru v krvi. Co dodat na závěr? Snad jen to, že tenhle poklad je k mání ve formě tablet, čaje, kapek i tinktury.

Zdroje: webmd.com, rxlist.com, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4120469/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat