Dospělí testovali dětskou kosmetiku HiPP. Obstála na výbornou!

Velice příjemná vůně, složení bez plastů i mikroplastů a pečující láskyplná ochrana pro každý typ pleti. I tato pozitiva slibuje kosmetika HiPP, kterou může používat každý, a to bez ohledu na věk!

Testování kosmetiky HiPP je u konce. Voňavé produkty této společnosti, pro niž je ochrana zdraví i životního prostředí naprostou prioritou, však tentokrát nezkoušeli naši nejmenší, ale dospělí. Ti zjišťovali, zda to, co je dobré pro děti, může být dobré i pro ně. Co přesně se testovalo a jak to všechno dopadlo?

HiPP Babysanft Sprchový gel s dávkovačem

Tento sprchový gel s praktickým dávkovačem zbavuje i tu nejcitlivější pleť nečistot, přičemž ji chrání před poškozením a nepříznivými vnějšími vlivy. Vytváří totiž neviditelnou pečující bariéru, díky níž kůže neztrácí hydrataci, vláčnost, pružnost ani odolnost. Ovšem dělá to tím nejšetrnějším možným způsobem, aniž by narušil její přirozený kyselý plášť. Produkt určený pro každodenní hygienu neobsahuje zbytečné parfémy ani škodlivé chemické látky s dráždivým účinkem, proto nezpůsobuje nepříjemné alergické reakce. Bodem navíc je i to, že z něj neslzí oči.

HiPP Babysanft Pleťové mléko

Dalším testovaným přípravkem bylo pleťové mléko, jež obnovuje rovnováhu pokožky a poskytuje hloubkovou a dlouhotrvající hydrataci. Stejně jako výše zmíněný sprchový gel je napěchován prospěšnými nenasycenými mastnými kyselinami, antioxidanty, vitaminy, minerály a vzácným BIO mandlovým olejem, jež je svým složením lidské pleti velice blízký, proto zajištuje všechny její náročné potřeby. Pleťové mléko od HiPPu se dobře vstřebává a nezanechává mastný film. A jeho příjemná vůně? Tak tu si doslova zamilujete! A spolu s ní i pocit sametově hebké, ošetřené a zregenerované pokožky, který pocítíte po každé aplikaci.

HiPP Babysanft Čisticí vlhčené ubrousky ULTRA sensitive

Že vlhčené ubrousky, které se vejdou do každé kabelky, nemohou být biologicky odbouratelné? Omyl! Ty od společnosti HiPP tuto ekologickou výsadu mají! A navíc neslibují jen očistu. Protože jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, nabízejí i hydratační výživné ošetření. Také se chlubí mimořádně vysokou absorpční schopností a dobrou oddělitelností, proto si z balíčku vždy vytáhnete jen tolik kusů, kolik potřebujete. A jak je pro HiPP typické, ani v těchto ubrouscích rozhodně nenaleznete plasty, mikroplasty ani další pochybné složky. Co na všechny jmenované produkty říkají testerky? Tady se chválou nešetřilo!

Tohle se mi líbí!

„Kosmetiku HiPP jsem si naprosto zamilovala, a to nejen pro její čistou a jemnou vůni, ale především pro viditelné účinky na pokožce. Sprchový gel kůži nevysušuje, naopak ji zjemní a ihned po umytí je krásně hydratovaná a provoněná,” popisuje třeba Eva Balšínková, která HiPPu udělila stoprocentní hodnocení. I Kristýna Řezníčková má pozitivní zkušenosti. „Mléko hezky hydratuje a moc dobře se roztírá. Nikdy dříve mě nenapadlo, že bych mohla vyzkoušet dětskou kosmetiku, ale nyní vidím, že to byla škoda,” přiznává. Testerku Anetu Burešovou kromě vůně zaujalo i šetrné složení. „Jako člověk s lupénkou a citlivou kůží si cením kosmetiky bez SLS. I balení je velikostně ideální,“ napsala do recenze, ve které zmínila i praktičnost pumpičky sprchového gelu.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.hipp.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat