Komentáře k článku

xxkouckaxx 25.12.2021

tohle jde nějak mimo mne

Eva 26.12.2021

Donedávna jsem ho používala. Teď už mám snad konec. Byla jsem maximálně spokojená. Zachraňoval při silných dnech, aby člověk nemusel jen sedět na wc. Při běžné menstruaci klidně vydržel celý den, než jsem se vrátila domů. Doporučuji.

Zuzka 26.12.2021

Moc se mi to zamlouvá, bohužel mě vždy po zavedení začal hned bolet podbřišek jako při menstruačních bolestech, které už ale několik let od porodu nemívám :(

Petra 26.12.2021

mám dva, jelikož mám nízko položený čípek, větší velikost na první dny (ale nesmím kašlat:)) a pak menší na zbylé. Za mě taky super, jen ta výměna chce trochu cvik.

Dita 26.12.2021

Na začátku a konci menstruace je super,ale ve dnech,kdy je menstruace nejsilnější,musím ještě použít i vložku.Nestíhá...

Kristýna 26.12.2021

Už skoro 5 let jedu s kalíškem a jsem moc spokojená. Na začátku musím vylévat častěji tak cca 3x denně. Další dny vyleju jen ráno a večer. Absolutní pohoda, kolikrát zapomenu, že mám menstruaci:).

Siraellen 27.12.2021

Chci jej vyzkoušet

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat