Komentáře k článku

Petr 02.02.2022

Článek považuji za blud, to co zde autor popisuje, je záležitost notně stará! Doba, kdy se prádlo ždímalo max. na 400 otáček a zůstávalo spíše mokré je dávno pryč. Dnes se používají otáčky minimálně dvojnásobné, či trojnásobné a tak je po vyprání spíše mírně vlhké a dosušení i na radiátoru proběhne poměrně rychle. V panelácích je naopak žádáno zvyšování vlhkosti, protože se pohybuje pro člověka na spíše nižších hodnotách, než by měla. Náklady?? Nejvyšší patro domu, vytápění nastaveno na cca 21 až 21,5°C a jsem na 98% průměrného nákladu na m2.

x 02.02.2022

ne, je to pravda, při sušení prádle se už v tom teplém vlhkém prostředí na prádle množí škodlive organizmy je to hned poznat, aspon nesusit tam kde se spi

xxkouckaxx 02.02.2022

suším ve sklepě i na radiátoru už 50 let a žijeme , plíseň doma nemáme a i kdyby , tak se nepos.....

Siraellen 07.02.2022

Na sušáku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat